Kuva: Äiti ja lapset

Kasvatus, koulutus ja opiskelu

Opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa >>

Sivistyksen ja osaamisen toimialue järjestää varhaiskasvatusta sekä esi- ja perusopetusta noin 4 000 lapselle. Lisäksi Riihimäellä annetaan lukiokoulutusta päivä- ja aikuislukiossa. Koulutustarjontaan kuuluvat myös kansalaisopiston, lasten ja nuorten kuvataidekoulun sekä musiikkiopiston opinnot ja kurssit. Myös kaupungin kirjasto on osa sivistyksen ja osaamisen toimialuetta. Toimintaa ohjaa sivistys- ja hyvinvointilautakunta.

Oppilaiden omien laitteiden käyttö koulussa

Perusopetuksen Wilma

Perusopetuksen Wilmaan voit kirjautua tästä linkistä: perusopetuksen Wilma

Lisätietoja kirjautumiseen löydät täältä: Wilma huoltajan ohje 

Oppilaaksiotto ja koulukuljetus

Sivistyspalveluiden kaikki lomakkeet löydät täältä: Sivistyspalveluiden lomakkeet.

Koulukuljetushakemuksen voit lähettää sähköisesti seuraavasta linkistä: sähköinen koulukuljetushakemus. Mahdolliset päätökseen vaikuttavat liitteet tulee laittaa hakemuksen mukana, jotta hakemuksen käsittely ei viivästy. Hakemukset käsitellään kahden viikon kuluessa  niiden saapumisesta.

Lisätietoa:

Koulukuljetus

Koulukuljetussääntö 1.6.2020 alkaen

Nuorten aikuisten kahvila Monarilla! 

Kaupunki sai monia toiveita siitä, että nuorille aikuisille olisi oma tila viettää aikaa. Nyt pyyntöön on vastattu. Avasimme Monarille kahvila pOintin, joka on nimenomaan tarkoitettu vanhemmille nuorille. Tarjoamme joka keskiviikko kahvia ja purtavaa, sekä juttuseuraa, sitä kaipaaville. Olemme erittäin iloisia kahvilasta ja toivottavasti nähdään mahdollisimman paljon kävijöitä! Kahvilan aikana toimii samassa tilassa myös Ohjaamo (klo 13.30-16.30),joten asioiden hoito onnistuu samalla kuin vahingossa. Olet erittäin tervetullut myös vain nauttimaan kupposen kahvia hyvässä seurassa.
Keskiviikkoisin klo 13.30-18.00.