Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Liikenneympyrä, jossa kukkaistutuksia ja Eksynyt-patsas.

Uutiskirjeet

Riihimäen kaupunki julkaisee kolmea uutiskirjettä eri aihepiirien ajankohtaisista tapahtumista. Tältä sivulta voit tilata haluamasi uutiskirjeet sähköpostiisi.

Uutiskirjeiden postituslistalta voi poistua jokaisesta uutiskirjeestä löytyvän Peru tilaus -linkin kautta milloin tahansa. Jokainen uutiskirje lähetetään vain sen tilanneelle henkilölle.

Kestävä elämä Riihimäellä -uutiskirje

Kestävä elämä Riihimäellä -uutiskirje kokoaa yhteen luonnonläheisiä ja kestävää elämäntapaa esille nostavia uutisia. Kirjeessä kerrotaan myös lähiaikojen tapahtumista ja teemapäivistä. Uutiskirjettä lähetetään noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeen julkaisusta vastaa Riihimäen kaupungin ympäristönsuojelun vastuualue. Täytä tietosi ja tilaa!

Tilaa tästä Kestävä elämä Riihimäellä -uutiskirje.

Juttuvinkkejä, ideoita ja toiveita uutiskirjeeseen voi esittää kaupungin ympäristöasiantuntijalle jenni.takala@riihimaki.fi.

Riihimäen kaupungin ja RTOY:n uutiskirje

Riihimäen kaupunki ja Riihimäen Tilat ja Kehitys julkaisevat vuosittain yhdessä 4–6 uutiskirjettä. Uutiskirje on suunnattu erityisesti yritystoiminnasta ja -palveluista sekä rakentamisesta ja kaavoituksesta kiinnostuneille. Kirjeisiin poimitaan hyödyllisiä ja ajankohtaisia asioita sekä tietoa tulevista tapahtumista. Uutiskirjeen julkaisusta vastaavat RTOY ja Riihimäen kaupungin viestintä ja markkinointi. Täytä tietosi ja tilaa!

Tilaa tästä Riihimäen kaupungin ja RTOY:n uutiskirje.

Riihimäen kirjaston uutiskirje

Riihimäen kirjasto julkaisee vuosittain 4–5 uutiskirjettä. Uutiskirje on suunnattu kaikille kirjaston palveluista kiinnostuneille. Kirjeissä saa tietoa ajankohtaista tietoa kirjaston tapahtumista, näyttelyistä ja tiedotteista. Uutiskirjeen julkaisusta vastaa Riihimäen kaupunginkirjasto. Täytä tietosi ja tilaa!

Tilaa tästä Riihimäen kirjaston uutiskirje.

Henkilötietojen käsittely

Uutiskirjeiden lähettämisessä käytettäviä osoiterekisteritietoja ei luovuteta Riihimäen kaupungin ulkopuolelle. Voit tutustua henkilötietojen käsittelyyn uutiskirjepalvelussa Riihimäen kaupungin Tietosuoja-verkkosivulla. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt palvelun ehdot.

Tilattuasi uutiskirjeen saat sen sähköpostiisi, kun se ilmestyy seuraavan kerran. Jos olet tilannut uutiskirjeen, mutta se ei näy sähköpostin saapuneet-kansiossa, tarkasta onko lähetys ohjautunut roskapostikansioon. Osa sähköpostiohjelmista ohjaa uutiskirjeet myös tarjoukset-kansioon.

Lisätietoja