Hyppää sisältöön

Uutiskirjeet

Riihimäen kaupunki ja sen yksiköt julkaisevat uutiskirjeitä itse tai yhdessä yhteistyötahon kanssa. Tältä sivulta löydät tiedot uutiskirjeistä, ohjeet kirjeiden tilaamiseen ja tilaamisen lopettamiseen.

Jokainen uutiskirje lähetetään ainoastaan sen tilanneille henkilöille, eikä uutiskirjeiden lähettämisessä käytettäviä osoiterekisteritietoja luovuteta Riihimäen kaupungin ulkopuolelle. Uutiskirjeen tilaus on maksuton. Voit tutustua henkilötietojen käsittelyyn uutiskirjepalvelussa Riihimäen kaupungin Tietosuoja-verkkosivulla. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt palvelun ehdot.

Saat tilaamasi uutiskirjeen sähköpostiisi, kun se ilmestyy seuraavan kerran. Jos olet tilannut uutiskirjeen, mutta se ei näy sähköpostin saapuneet-kansiossa, tarkasta onko lähetys ohjautunut roskaposti-kansioon. Osa sähköpostiohjelmista ohjaa uutiskirjeet myös tarjoukset-kansioon.

Tilaus on voimassa toistaiseksi. Postituslistalta voi poistua jokaisesta uutiskirjeestä löytyvän Peru tilaus -linkin kautta milloin tahansa.

Riihimäen kaupungin ja RTOY:n uutiskirje

Riihimäen kaupunki ja Riihimäen Tilat ja Kehitys julkaisevat vuosittain yhdessä 4–6 uutiskirjettä. Uutiskirje on suunnattu erityisesti yritystoiminnasta ja -palveluista sekä rakentamisesta ja kaavoituksesta kiinnostuneille. Kirjeisiin poimitaan hyödyllisiä ja ajankohtaisia asioita sekä tietoa tulevista tapahtumista. Uutiskirjeen julkaisusta vastaa Riihimäen kaupungin viestintä ja markkinointi.

Tilaa Riihimäen kaupungin ja RTOY:n uutiskirje.

Riihimäen kaupunginkirjaston uutiskirje

Riihimäen kaupunginkirjasto julkaisee vuosittain 4–5 uutiskirjettä. Uutiskirje on suunnattu kaikille kirjaston palveluista kiinnostuneille. Kirjeissä saa tietoa ajankohtaista tietoa kirjaston tapahtumista, näyttelyistä ja tiedotteista. Uutiskirjeen julkaisusta vastaa Riihimäen kaupunginkirjasto.

Tilaa Riihimäen kaupunginkirjaston uutiskirje.

Lisätietoja