Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Osallistuva kaupunki

Osallisuus on yksi Riihimäen kaupungin strategian keskeisimmistä teemoista. Osallisuutta toteutetaan Riihimäellä monin eri tavoin. Jokaiselle löytyy omannäköinen tapa osallistua ja tehdä kaupungista yhteinen.

Haluatko vaikuttaa asioihin? Tältä sivulta löydät tietoa osallistumistavoista ja ajankohtaisista vaikuttamismahdollisuuksista. Sivustolla voit seurata ja osallistua kaupungin hankkeiden ja projektien suunnitteluun. Voit vastata kyselyihin, tutustua päätöksentekoon ja seurata juuri sinua kiinnostavia ajankohtaisia aiheita.

Seuraa päätöksentekoa

Päätöksentekoa voit seurata sekä olemalla yhteydessä luottamushenkilöihin ja kaupungin työntekijöihin.

Osallistuva budjetointi Riihimäellä

Osallistuva budjetointi eli kotoisasti osbu on asukkaiden väylä päättää kaupungin rahojen käytöstä tietyn summan osalta. Kyseessä on demokraattinen toimintatapa, jossa talouden päätösvaltaa hajautetaan kaupungin asukkaille. Vuoden 2024 osbu ideahaku on avoinna 18.9. – 31.10.2023.

Hyvinvointikysely 1.10. – 30.11.2023

Riihimäkeläisille aikuisille suunnatulla hyvinvointikyselyllä kartoitetaan asukkaiden elinoloja, terveyttä ja hyvinvointia. Kyselyn tuloksia hyödynnetään asukkaiden hyvinvoinnin edistämistoimia laadittaessa. Kyselyyn vastataan anonyymisti ja vastausaika on noin 5 minuuttia. Vastaamalla kyselyyn voit osallistua halutessasi Riihimäki-tuotekassin arvontaan. Arvontaan jätettyjä yhteystietoja ei voida yhdistää kyselyssä annettuihin vastauksiin. Voit vastata hyvinvointikyselyyn tästä.

Anna palautetta

Voit antaa palautetta kaupungin palveluista, toiminnasta ja päätöksenteosta palautepalvelussa. Kerro mielipiteesi, seuraa palautettasi ja lue muiden jättämiä kommentteja. Palautepalvelu toimii Riihimäen kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: palaute.riihimaki.fi ja palvelun voi ladata puhelimeen Trimble Feedback -sovelluksena.