Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kuvituskuva-rautatieaseman-Asema-aukio-ympäristö.jpg
Kuva: Jenniina Nummela

Yrittäminen Riihimäellä

Riihimäki on hyvä koti yritykselle. Kaupunki tarjoaa liiketoiminnalle kehittyvän ja vetovoimaisen toimintaympäristön. Riihimäellä pienempikin yritys saa VIP-kohtelun. Yritysystävällinen kaupunki huomioi yritykset joustavalla ja nopealla päätöksenteolla.

Riihimäki on toimivia liikenneyhteyksiä, edullisia, isoja toimitilatontteja ja osaavaa työvoimaa. Tämän lisäksi yrityksesi käytössä ovat hyvät, yhteiskunnan tukemat koulutusmahdollisuudet, joista löydät lisätietoa YritysVoimalan sivuilta. Täällä yritykselläsi on myös mahdollisuus hyviin investointi- ja kehittämisavustuksiin, joista antavat lisätietoja YritysVoimala, Riihimäen Tilat & Kehitys Oy ja Hämeen ELY-keskus.

Hyvien yhteyksien varrella kasvualueella sijaitseva talousalueemme on tutkimusten mukaan pääkaupunkiseudun jälkeen toiseksi suosituin sijaintipaikka yritykselle. Riihimäellä sijaitsevalle kiinteistölle löytyy uutta käyttöä helposti, joten kiinteistöillä on hyvät vakuusarvot. Kaupungin omistama Riihimäen Tilat & Kehitys Oy välittää kaikille yrityksille toimitiloja ja tilojen omistajille käyttäjiä.

Riihimäen elinkeinorakenne on hyvin monipuolinen, sisältäen muun muassa korkean teknologian, ICT- ja ympäristöalan yrityksiä, metalli-, elintarvike- ja sahateollisuutta. Elinkeinorakenteen monipuolisuus onkin meille tärkeä asia: kaikki yritykset toimialasta riippumatta ovat kaupungille merkittäviä.

Riihimäen liikepaikkatarjonta on kasvanut 2000-luvulla merkittävästi ja kaupungista on tullut houkutteleva kaupallinen keskus.

Jos haluat keskustella yrityksesi kehittämisestä tai mahdollisesta sijoittumisesta Riihimäelle, autamme mielellämme!

Lisätiedot