Hyppää sisältöön

Vaikuta nyt

Kaupungin tulevaisuuden suunnittelussa, päätöksenteossa ja toteutuksessa tarvitaan meitä kaikkia. Asukkaalla on oikeus osallistua yhteisten asioiden hoitamiseen. Kaupunkilaiset voivat kertoa oman mielipiteensä kyselyissä. Tälle sivulle kootaan tieto kaikista kaupungilla parhaillaan menossa olevista kyselyistä ja muista osallistumismahdollisuuksista.

Mikä yritys Riihimäeltä puuttuu?

Tätä kysymystä riihimäkeläiset voivat pohtia elokuun 2022 loppuun saakka. Kaupunki selvittää riihimäkeläisten toiveita yritystarjonnasta kesän ajan auki olevalla kyselyllä.

Kaupunkilaiset voivat kirjata omat ajatuksensa ja ideansa sähköiselle Padlet-alustalle Mitä yrityksiä toivot Riihimäelle? Oman idean lisäksi alustalla voi peukuttaa tai kehittää muiden tekemiä ideoita. Tarkemmat ohjeet ideoiden kirjoittamiseen ja olemassa olevien ideoiden kannattamiseen löytyvät alustalta.

Oman ideansa voi jättää myös Riihimäen kaupunginkirjastossa olevalla paperilomakkeella. Idean voi lähettää myös sähköpostilla suoraan elinvoimajohtajalle, mika.herpio@riihimaki.fi. Kaupunki kerää ideoita 31.8.2021 asti.