Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäki 60 vuotta -juhlan yleisöä Riihimäki-ilmapallojen kanssa ulkona seisomassa ja seuraamassa ohjelmaa.
Kuva: Jenniina Nummela

Vaikuta nyt

Kaupungin tulevaisuuden suunnittelussa, päätöksenteossa ja toteutuksessa tarvitaan meitä kaikkia. Asukkaalla on oikeus osallistua yhteisten asioiden hoitamiseen. Kaupunkilaiset voivat kertoa oman mielipiteensä kyselyissä. Tälle sivulle kootaan tieto kaikista kaupungilla parhaillaan menossa olevista kyselyistä ja muista osallistumismahdollisuuksista.

Kysely kirjasto-, kulttuuri- ja tapahtumapalveluista

Riihimäen kaupungin kulttuuri– ja tapahtumapalvelut sekä Riihimäen kaupunginkirjasto toteuttavat yhdessä kyselyn, jossa selvitetään asiakkaiden ajatuksia ja toiveita kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden sekä kirjaston palveluista. Kyselyyn voi vastata 30. marraskuuta asti. Kyselyn lopussa voi halutessaan osallistua Riihimäki-tuotepaketin arvontaan.

Ete­lä-Hä­meen ym­pä­ris­tö­ter­vey­den­huol­lon asia­kas­tyy­ty­väi­syys­ky­se­ly 2023

Kysely on suunnattu ympäristöterveydenhuollon asiakkaille Riihimäellä, Forssassa, Janakkalassa, Tammelassa, Jokioisilla, Hausjärvellä, Lopella, Humppilassa ja Ypäjällä. Kysely on avoinna vuoden 2023 loppuun asti.

Ympäristöterveys vastaa muun muassa elintarvikevalvonnasta, asumisterveyden, tupakkalain ja veden laadun valvonnasta sekä eläinsuojelusta ja eläinlääkäripalveluiden järjestämisestä.

Vastaa kyselyyn ja vaikuta palvelujen kehittämiseen!

Riihimäkeläinen, ilmoittaudu Si­sään­heit­tä­jäk­si!

Kaupunki etsii riihimäkeläisiä Sisäänheittäjiksi kaupunkiin muuttaville tai muuttoa harkitseville henkilöille ja perheille. Sisäänheittäjien tarkoituksena on helpottaa Riihimäelle muuttoa, tutustuttaa kaupunkiin sekä esitellä heille aitoa Riihimäkeä. Kaupunki yhdistää Sisäänheittäjät ja Riihimäestä kiinnostuneet toisiinsa esimerkiksi iän, harrastuksen tai muiden yhdistävien tekijöiden perusteella. Yhdistämisessä otetaan huomioon Riihimäestä kiinnostuneet toiveet.

Sisäänheittäjäksi voi hakea kuka tahansa riihimäkeläinen 14.2.2023 alkaen. Haku jatkuu toistaiseksi. Ensimmäinen koulutustilaisuus järjestettiin maaliskuussa 2023. Uusia koulutustilaisuuksia järjestetään tarpeen mukaan.

Jos uusien asukkaiden sisäänheittäminen kiinnostaa, lue lisää sisäänheittämisestä verkkosivuilta.