Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäki 60 vuotta -juhlan yleisöä Riihimäki-ilmapallojen kanssa ulkona seisomassa ja seuraamassa ohjelmaa.
Kuva: Jenniina Nummela

Vaikuta nyt

Kaupungin tulevaisuuden suunnittelussa, päätöksenteossa ja toteutuksessa tarvitaan meitä kaikkia. Asukkaalla on oikeus osallistua yhteisten asioiden hoitamiseen. Kaupunkilaiset voivat kertoa oman mielipiteensä kyselyissä. Tälle sivulle kootaan tieto kaikista kaupungilla parhaillaan menossa olevista kyselyistä ja muista osallistumismahdollisuuksista.

Vastaa kyselyyn ja kerro mielipiteesi osallistuvasta budjetoinnista

Riihimäen kaupunki haluaa kerätä asukkaiden mielipiteitä osallistuvan budjetoinnin merkityksestä ja toimivuudesta kaupungissamme. Asukaskysely on auki 18.6.–4.8.2024. Siihen voi vastata verkosta tästä linkistä. Lisäksi kyselyyn voi vastata paperisella lomakkeella Tietotuvassa ja Riihimäen kirjastolla. Kysely on anonyymi ja siihen vastaaminen vie noin 5 minuuttia.

Osallistu bränditutkimukseen Riihimäestä

Riihimäen kaupunki haluaa kutsua sinut kertomaan kokemuksiaan ja mielipiteitään kaupungista. Kysely on tarkoitettu kaikille Riihimäen nykyisille, entisille ja tuleville asukkaille. Arvostamme näkemyksiä myös sellaisilta ihmisiltä, joilla ei ole kokemusta Riihimäellä asumisesta.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia. Kyselyn toteuttaa Taloustutkimus Oy. Vastaajat voivat halutessaan osallistua Taloustutkimuksen palkkioarvontaan, jossa arvotaan neljä 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä.

Tutustu Uusi Karhintien asemakaavaehdotukseen

Uusi Karhintien asemakaavaehdotus on nähtävillä 20.6. – 19.8.2024. Voit antaa kaavaehdotuksesta muistutuksen nähtävilläoloaikana. Kaavaehdotusaineistoon pääset tutustumaan tästä. Suosittelemme antamaan mahdollisen muistutuksen sähköpostitse kirjaamo@riihimaki.fi.

Riihimäkeläinen, ilmoittaudu Si­sään­heit­tä­jäk­si!

Kaupunki etsii riihimäkeläisiä Sisäänheittäjiksi kaupunkiin muuttaville tai muuttoa harkitseville henkilöille ja perheille. Sisäänheittäjien tarkoituksena on helpottaa Riihimäelle muuttoa, tutustuttaa kaupunkiin sekä esitellä heille aitoa Riihimäkeä. Kaupunki yhdistää Sisäänheittäjät ja Riihimäestä kiinnostuneet toisiinsa esimerkiksi iän, harrastuksen tai muiden yhdistävien tekijöiden perusteella. Yhdistämisessä otetaan huomioon Riihimäestä kiinnostuneet toiveet.

Sisäänheittäjäksi voi hakea kuka tahansa riihimäkeläinen 14.2.2023 alkaen. Haku jatkuu toistaiseksi. Ensimmäinen koulutustilaisuus järjestettiin maaliskuussa 2023. Uusia koulutustilaisuuksia järjestetään tarpeen mukaan.

Jos uusien asukkaiden sisäänheittäminen kiinnostaa, lue lisää sisäänheittämisestä verkkosivuilta.