Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäki 60 vuotta -juhlan yleisöä Riihimäki-ilmapallojen kanssa ulkona seisomassa ja seuraamassa ohjelmaa.
Kuva: Jenniina Nummela

Vaikuta nyt

Kaupungin tulevaisuuden suunnittelussa, päätöksenteossa ja toteutuksessa tarvitaan meitä kaikkia. Asukkaalla on oikeus osallistua yhteisten asioiden hoitamiseen. Kaupunkilaiset voivat kertoa oman mielipiteensä kyselyissä. Tälle sivulle kootaan tieto kaikista kaupungilla parhaillaan menossa olevista kyselyistä ja muista osallistumismahdollisuuksista.

Riihimäkeläinen, ilmoittaudu Si­sään­heit­tä­jäk­si!

Kaupunki etsii riihimäkeläisiä Sisäänheittäjiksi kaupunkiin muuttaville tai muuttoa harkitseville henkilöille ja perheille. Sisäänheittäjien tarkoituksena on helpottaa Riihimäelle muuttoa, tutustuttaa kaupunkiin sekä esitellä heille aitoa Riihimäkeä. Kaupunki yhdistää Sisäänheittäjät ja Riihimäestä kiinnostuneet toisiinsa esimerkiksi iän, harrastuksen tai muiden yhdistävien tekijöiden perusteella. Yhdistämisessä otetaan huomioon Riihimäestä kiinnostuneet toiveet.

Sisäänheittäjäksi voi hakea kuka tahansa riihimäkeläinen 14.2.2023 alkaen. Haku jatkuu toistaiseksi. Ensimmäinen koulutustilaisuus järjestettiin maaliskuussa 2023. Uusia koulutustilaisuuksia järjestetään tarpeen mukaan.

Jos uusien asukkaiden sisäänheittäminen kiinnostaa, lue lisää sisäänheittämisestä verkkosivuilta.