Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kaksi-nuorta-koulussa-tietokoneen-äärellä, toinen-osoittaa-kuvaruudulta-toiselle-jotain.jpg
Kuva: Jenniina Nummela

Kaupunki työnantajana

Riihimäen kaupungilla työskentelee noin 1 100 eri alojen ammattilaista. Viihtyisän noin 30 000 asukkaan kaupunkimme vahvuuksia ovat robotiikka, kulttuuri ja kiertotalous.

Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä ja liukuvaa työaikaa. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen.

Meillä on hyvä ilmapiiri ja arvostamme jokaista – tervetuloa joukkoomme!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Kyselyn tulokset kertovat hyvästä johtamisesta

Olemme saaneet erittäin hyviä tuloksia henkilöstökyselyssä 2024 erityisesti esihenkilötyöstä. Riihimäen kaupungin työntekijät kokevat henkilöstökyselyn mukaan, että oman esihenkilön puoleen on helppo kääntyä ja että heidän työnsä on motivoivaa. Työntekijämme kokevat myös saavansa helposti apua ja tukea kollegoiltaan.

Lue lisää

 • Riihimäen kaupungilla toteutetaan vuosittain kaikki työpaikat kattava henkilöstökysely. Henkilöstökyselyllä halutaan saada tietoa työntekijöiden ja esihenkilöiden näkemyksistä omasta työstään, työhyvinvoinnistaan ja työyhteisöstään. Henkilöstökyselyn avulla tavoitteena on löytää niin työyksikkötasolla kuin koko kaupungin osalta konkreettisia kehitysalueita, joihin kaupungin työnantajana tulee kiinnittää jatkossa huomiota.

  Vuoden 2024 henkilöstökyselyyn vastasi 768 henkilöä, joka on 62 % Riihimäen kaupungin kaupungin määräaikaisesta ja vakituisesta henkilöstöstä. Kyselyn yhteistyötahona oli Feelback Oy.

  Henkilöstökyselyn tuloksia on verrattu kyselyn toteuttajatahon toteuttamiin muiden julkisorganisaatioiden vastaavien kyselyjen tuloksiin. Riihimäen tulos on kokonaisuutena hyvällä tasolla ja yltää vertailukuntien tuloksiin lähes kaikilla osa-alueilla. Tulosten mukaan vahvuuksinamme on työn tavoitteiden selkeys, työn sisällöt ja työn kokeminen merkitykselliseksi sekä taitava lähiesihenkilötyö.

  Tutustu henkilöstökyselyn 2024 tuloksiin tästä

   

 • Meillä voit tehdä töitä silloin, kun se sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopii, olitpa sitten pää- tai sivutoiminen keikkailija, opiskelija, eläkeläinen tai hoitovapaalla oleva vanhempi.

  Tarjoamme luokanopettajan ja tuntiopettajan sijaisuuksia perusopetuksessa sekä varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan ja koulunkäyntiohjaajan sijaisuuksia varhaiskasvatuksessa. Keikkatyöt ovat pääsääntöisesti 1–3 päivää kestäviä sijaisuuksia.

  Sijaisrekrytointien yhteyshenkilö on Teija Airasmaa, p. 050 569 3177. Lue lisää lyhytaikaisista sijaisuuksista Kuntarekrystä ja jätä hakemus keikkatöihin.

 • Kesätyöt ovat nuorille usein ensimmäinen pintaraapaisu työelämään. Palkkaamme vuosittain kesätöihin 16–19-vuotiaita nuoria esimerkiksi päiväkoteihin, leikkikentälle, puistotyöntekijöiksi, vanhustyöhön, keittiölle ja liikunnan ohjaamiseen. Tutustu kaupungin kesätyöpaikkoihin kaupungin verkkosivuilla.

  Kaupungin suosittu kesätyöhaku käynnistyy helmikuussa ja kestää koko kuukauden. Haemme joukkoomme noin sata kesätyöntekijää. Kesätyötä voit hakea Kuntarekry.fi:ssä.

 • Työterveys

  Tarjoamme henkilöstölle hyvät ja kattavat työterveyshuoltopalvelut, joihin sisältyy myös sairaanhoitopalvelut.

  Lomaedut

  Vuosiloman pituus määräytyy työkokemuslisän ja palvelussuhteen pituuden mukaan.

  Palkitsemme tuottavista ideoista

  Kannustamme työntekijöitä oman osaamisensa kehittämiseen stipendijärjestelmällä. Työhön liittyviä tuloksellisuutta parantavia ja toteuttamiskelpoisia ideoita palkitaan.

  Arvostamme sitoutumista

  Riihimäki kiittää työntekijöitään pitkästä palvelusta ja merkkipäivinä.

  Henkilöstöliikunta

  Tarjoamme henkilöstölle Epassi liikunta- ja kulttuuriedun. Lisäksi Kuntokipinä-toiminnan puitteissa henkilöstölle on tarjolla omaehtoisia liikuntavuoroja.

  Edullinen lounas

  Tarjoamme henkilöstölle tuetun työpaikkalounaan, jonka maksaminen hoituu Epassi-sovelluksella.

  Virkistystoiminta

  Kaupungin virkistyspaikka Kotaniemi on henkilöstön ja heidän perheidensä käytössä ympäri vuoden. Paikka sijaitsee Hirvijärvellä noin kymmenen kilometrin päässä Riihimäen keskustasta. Kaupungin työyksiköt voivat varata Kotaniemeä talvisin omien tapahtumiensa ja kokouksiensa käyttöön.

  Virkistystoimintaamme kuuluvat henkilöstöjuhlat, liikuntailtapäivät ja virkistyspäivät.