Hyppää sisältöön
Kaupungin työntekijät maanmittaustöissä
Kuva: Jenniina Nummela

Kaupunki työnantajana

Tuotamme monenlaisia palveluja kaikille kaupunkilaisille. Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä.

Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen.

Viihtyisä noin 30 000 asukkaan kaupunkimme on ihmisenkokoinen ja kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Innostavia vahvuuksiamme ovat kiertotalous, robotiikka ja nuorisoteatteri.

Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

 • Työterveys

  Tarjoamme henkilöstölle hyvät ja kattavat työterveyshuoltopalvelut, joihin sisältyy myös sairaanhoitopalvelut.

  Lomaedut

  Vuosiloman pituus määräytyy työkokemuslisän ja palvelussuhteen pituuden mukaan.

  Palkitsemme tuottavista ideoista

  Kannustamme työntekijöitä oman osaamisensa kehittämiseen. Työhön liittyviä tuloksellisuutta parantavia ja toteuttamiskelpoisia ideoita palkitaan.

  Arvostamme sitoutumista

  Riihimäki kiittää työntekijöitään pitkästä palvelusta ja merkkipäivinä.

  Henkilöstöliikunta

  Kuntokipinä-toiminnan puitteissa järjestämme henkilöstölle omia ohjattuja liikuntaryhmiä. Tarjoamme myös alennuksia erilaisiin liikuntapalveluihin.

  Edullinen lounas

  Palmian henkilöstöruokaloissa Virastokeskus Veturissa ja varikolla nautit lounaan henkilökuntahintaan. Lounasta voi syödä myös useissa tuetuissa lounaspaikoissa ympäri kaupunkia.

  Virkistystoiminta

  Kaupungin virkistyspaikka Kotaniemi on henkilöstön ja heidän perheidensä käytössä ympäri vuoden. Paikka sijaitsee Hirvijärvellä noin kymmenen kilometrin päässä Riihimäen keskustasta. Kaupungin työyksiköt voivat varata Kotaniemeä talvisin omien tapahtumiensa ja kokouksiensa käyttöön.

  Virkistystoimintaamme kuuluvat henkilöstöjuhlat, liikuntailtapäivät ja virkistyspäivät.

 • Sosiaali- ja terveystoimen sekä varhaiskasvatuksen sijaisuudet

  Jos olet kiinnostunut keikkatyöstä hoitoalan tai varhaiskasvatuksen tehtävissä, ilmoittaudu sijaiseksi Sarastiarekryyn. Keikkatyöntekijänä voit itse päättää milloin, missä ja miten paljon teet töitä. Meillä voit tehdä töitä silloin, kun se sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopii, olitpa sitten pää- tai sivutoiminen keikkailija, opiskelija, eläkeläinen tai hoitovapaalla oleva vanhempi. Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä Sarastiarekryyn,

  Opettajien sijaisuudet

  Rekrytoimme opettajia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Myös alan opiskelijat huomioidaan. Hakeudu  sijaiseksemme Kuntarekry.fi -sivustolla täyttämällä hakemus keikkatyöhön.

 • Kesätyöt ovat nuorille usein ensimmäinen pintaraapaisu työelämään. Palkkaamme vuosittain kesätöihin 16–19 -vuotiaita nuoria esimerkiksi päiväkoteihin, leikkikentälle, puistotyöntekijöiksi, vanhustyöhön, keittiölle ja liikunnan ohjaamiseen.

  Kaupungin suosittu kesätyöhaku käynnistyy helmikuussa ja kestää koko kuukauden. Haemme joukkoomme noin sata kesätyöntekijää. Kesätyötä voit hakea Kuntarekry.fi:ssä.

Avoimet työpaikat

Ilmoitamme kaikista haettavissa olevista vakituisista ja määräaikaisista tehtävistä ja viroista tällä sivulla. Avoimet työpaikkamme löydät myös Kuntarekryn ja Työ- ja elinkeinotoimiston TE-palvelut-sivuilta. Työhakemuksesi avoinna olevaan tehtävään voit lähettää Kuntarekry.fi:ssä. Vaihtoehtoisesti voit postittaa hakemuksesi ilmoituksessa mainittuun osoitteeseen tai tuoda paikan päälle.