Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Aikataulut ja reitit

R-liikenteen bussit kartalla

Yllä olevasta kartasta voit seurata paikallisliikenteen bussien reaaliaikaista sijaintia. Kartan saa avattua myös omalle välilehdelleen. Valitse haluamasi linja kartalta niin näet linjan reitin, reitin varrella olevien pysäkkien sijainnit sekä seuraavina olevien pysäkkien arvioidut saapumisajat (kellonajat näkyvät punaisella, jos bussi on myöhässä tai etuajassa).

Aikataulut ja reitit

 • Matkahuollon reittioppaasta näkee sekä R-liikenteen että seutu- ja kaukoliikenteen bussien reitit ja aikataulut.

  Reittioppaan voi myös ladata sovelluksena älypuhelimeen. Lisätietoja Reitit & Liput -sovelluksesta löytyy täältä. Sovelluksella voi lisäksi ostaa sekä R-liikenteen että joidenkin seutu- ja kaukoliikenteiden lippuja.

  Oppaaseen syötetään lähtöpaikka ja määränpää joko kartalta valitsemalla tai kirjoittamalla hakulaatikkoon. Halutessaan voi myös käyttää automaattista paikannusta. Lähtöpaikan ei tarvitse olla pysäkki, sillä opas näyttää myös kävelymatkat. Hakulaatikkoa käyttäessä kannattaa ennen tai jälkeen kadun tai paikan nimeä kirjoittaa ”Riihimäki”, jolloin oikean paikan löytäminen helpottuu. Opas myös muistaa aiemmin haetut paikat.

  Reittihaku kertoo kellonajaltaan lähimpänä olevat reitit. Haettavaa päivämäärää ja kellonaikaa voi vaihtaa hakulaatikoiden alapuolelta (sovelluksessa oikeasta yläreunasta). Reittioppaassa näkyy myös R-kyyti, mutta sen voi tilata vain Reitit & Liput -sovelluksella.

 • Syksy, 9.8.–31.12.2023

  R-liikenteen aikataulujulkaisu, syksy 2023

  R-liikenteen pysäkkiaikataulut, syksy 2023

  Poikkeavat ajopäivät

  4.11.2023 sunnuntailiikenne (Pyhäinpäivä)
  6.12.2023 sunnuntailiikenne (Itsenäisyyspäivä)
  24.12.2023 lauantailiikenne klo 13 asti (Jouluaatto)
  25.12.2023 ei liikennöintiä (Joulupäivä)
  26.12.2023 sunnuntailiikenne (Tapaninpäivä)

  Koulujen loma-ajat (linjoja 3 ja 5–9 ei ajeta)

  16.10.–20.10.2023 Syysloma
  23.12.–31.12.2023 Joululoma

 • Riihimäen alueella seudullista bussiliikennettä on Lopen, Tervakosken ja Ryttylän suuntiin. Seutuliikenteen kaikkien vuorojen lähtö- ja päätepysäkki Riihimäellä on matkakeskus. Riihimäki-Loppi ja Riihimäki-Ryttylä -seutuliikenteen aikataulut löydät Matkahuollon reittioppaasta tai aikatauluhausta. Riihimäki-Tervakoski -seutuliikenteen aikataulut löydät Hämeenlinnan reittioppaasta.

 • Riihimäellä pysähtyy usean eri liikennöitsijän kaukoliikenteen vuoroja. Kaukoliikenteen vuoroista suurin osa pysähtyy vain valtatien 3 Kormuntien eritasoliittymän pysäkeillä. Kaukoliikenteen aikataulut löydät kootusti Matkahuollon reittioppaasta tai aikatauluhausta (aivan kaikkien liikennöitsijöiden tietoja ei välttämättä ole Matkahuollossa) sekä kunkin liikennöitsijän ajamien vuorojen osalta liikennöitsijän omilta verkkosivuilta.

 • Junaliikenteen aikataulut löydät VR:n verkkosivuilta.

  Tietoja Riihimäen asemasta