Hyppää sisältöön

Aikataulut ja reitit

Paikallisliikenteen bussit kartalla

Alla olevasta kartasta voit seurata paikallisliikenteen bussien reaaliaikaista sijaintia. Kartan saa avattua myös omalle välilehdelleen. Valitse haluamasi linja kartalta niin näet linjan reitin, reitin varrella olevien pysäkkien sijainnit sekä seuraavina olevien pysäkkien arvioidut saapumisajat (kellonajat näkyvät punaisella, jos bussi on myöhässä tai etuajassa).

Hyppää upotuksen yli

https://bussitkartalla.matkahuolto.fi/riihimaki

Aikataulut ja reitit

 • Syksy, 9.8.–31.12.2021

  Paikallisliikenteen aikataulujulkaisu, syksy 2021

  • Huom! Merkoksen pihassa ollut pysäkki on siirretty Merkoksenkadun varteen. Aikataulujulkaisussa pysäkki näkyy vielä vanhassa paikassaan.

  Poikkeavat ajopäivät

  • 6.11.2021 sunnuntailiikenne
  • 6.12.2021 sunnuntailiikenne
  • 24.12.2021 lauantailiikenne (klo 13 jälkeen rautatieasemalta lähteviä lähtöjä ei ajeta)
  • 25.12.2021 ei liikennöintiä
 • Matkahuollon reittioppaasta näkee paikallisliikenteen sekä kaikkien Matkahuollon järjestelmässä olevien seutu- ja kaukoliikenteen bussien reitit ja aikataulut.

  Reittioppaan voi myös ladata sovelluksena älypuhelimeen. Lisätietoja Reitit & Liput -sovelluksesta. Sovelluksella voi myös ostaa sekä paikallisliikenteen että joidenkin seutu- ja kaukoliikenteiden lippuja.

  Oppaaseen syötetään lähtöpaikka ja määränpää joko kartalta valitsemalla tai kirjoittamalla hakulaatikkoon. Halutessaan voi myös käyttää automaattista paikannusta. Lähtöpaikan ei tarvitse olla pysäkki, sillä opas näyttää myös kävelymatkat. Hakulaatikkoa käyttäessä kannattaa ennen tai jälkeen kadun tai paikan nimeä kirjoittaa ”Riihimäki”, jolloin oikean paikan löytäminen helpottuu. Opas myös muistaa aiemmin haetut paikat.

  Reittihaku kertoo kellonajaltaan lähimpänä olevat reitit. Haettavaa päivämäärää ja kellonaikaa voi vaihtaa hakulaatikoiden alapuolelta (sovelluksessa oikeasta yläreunasta). Oppaan tarjoamissa reiteissä saattaa näkyä välillä pitkiäkin kävelymatkoja, joten niihin kannattaa kiinnittää huomiota. Eri ajankohdasta voi löytyä yhteyksiä, joissa kävelymatkat ovat lyhyempiä.

 • Riihimäen alueella seudullista bussiliikennettä on Lopen, Tervakosken ja Ryttylän suuntiin. Seutuliikenteen kaikkien vuorojen lähtö- ja päätepysäkki Riihimäellä on matkakeskus. Riihimäki-Loppi ja Riihimäki-Ryttylä -seutuliikenteen aikataulut löytyvät Matkahuollon reittioppaasta tai aikatauluhausta. Riihimäki-Tervakoski -seutuliikenteen aikataulut löytyvät Hämeenlinnan reittioppaasta.

 • Riihimäellä pysähtyy usean eri liikennöitsijän kaukoliikenteen vuoroja. Kaukoliikenteen vuoroista muutama käy matkakeskuksella ja suurin osa pysähtyy vain valtatien 3 Kormuntien eritasoliittymän pysäkeillä. Kaukoliikenteen aikataulut löytyvät kootusti Matkahuollon reittioppaasta tai aikatauluhausta (aivan kaikkien liikennöitsijöiden tietoja ei välttämättä ole Matkahuollossa) sekä kunkin liikennöitsijän ajamien vuorojen osalta liikennöitsijän omilta verkkosivuilta.

 • Junaliikenteen aikataulut löytyvät VR:n verkkosivuilta.

  Tietoja Riihimäen asemasta