Hyppää sisältöön

Aikataulut ja reitit

Paikallisliikenteen bussit kartalla

Yllä olevasta kartasta voit seurata paikallisliikenteen bussien reaaliaikaista sijaintia. Kartan saa avattua myös omalle välilehdelleen. Valitse haluamasi linja kartalta niin näet linjan reitin, reitin varrella olevien pysäkkien sijainnit sekä seuraavina olevien pysäkkien arvioidut saapumisajat (kellonajat näkyvät punaisella, jos bussi on myöhässä tai etuajassa).

Aikataulut ja reitit

 • Kevät, 1.1.–4.6.2023

  R-liikenteen aikataulujulkaisu, kevät 2023

  Poikkeavat ajopäivät

  7.4.2023 sunnuntailiikenne (Pitkäperjantai)
  10.4.2023 sunnuntailiikenne (2. pääsiäispäivä)
  1.5.2023 sunnuntailiikenne (Vappu)
  18.5.2023 sunnuntailiikenne (Helatorstai)

  Koulujen loma-ajat (ajetaan vain linjat 1, 2 ja 4 sekä R-kyyti)

  20.–26.2.2023 Talviloma
  19.5.2023 Helatorstaivapaa

 • Riihimäen alueella seudullista bussiliikennettä on Lopen, Tervakosken ja Ryttylän suuntiin. Seutuliikenteen kaikkien vuorojen lähtö- ja päätepysäkki Riihimäellä on matkakeskus. Riihimäki-Loppi ja Riihimäki-Ryttylä -seutuliikenteen aikataulut löytyvät Matkahuollon reittioppaasta tai aikatauluhausta. Riihimäki-Tervakoski -seutuliikenteen aikataulut löytyvät Hämeenlinnan reittioppaasta.

 • Riihimäellä pysähtyy usean eri liikennöitsijän kaukoliikenteen vuoroja. Kaukoliikenteen vuoroista suurin osa pysähtyy vain valtatien 3 Kormuntien eritasoliittymän pysäkeillä. Kaukoliikenteen aikataulut löytyvät kootusti Matkahuollon reittioppaasta tai aikatauluhausta (aivan kaikkien liikennöitsijöiden tietoja ei välttämättä ole Matkahuollossa) sekä kunkin liikennöitsijän ajamien vuorojen osalta liikennöitsijän omilta verkkosivuilta.

 • Junaliikenteen aikataulut löytyvät VR:n verkkosivuilta.

  Tietoja Riihimäen asemasta