Hyppää sisältöön

Aikataulut ja reitit

Paikallisliikenteen bussit kartalla

Alla olevasta kartasta voit seurata paikallisliikenteen bussien reaaliaikaista sijaintia. Kartan saa avattua myös omalle välilehdelleen. Valitse haluamasi linja kartalta niin näet linjan reitin, reitin varrella olevien pysäkkien sijainnit sekä seuraavina olevien pysäkkien arvioidut saapumisajat (kellonajat näkyvät punaisella, jos bussi on myöhässä tai etuajassa).

Aikataulut ja reitit

Huom! Linja 2 palaa liikenteeseen R-kyydin saatavuusongelmien vuoksi torstaista 16.6.2022 alkaen.

Linjan 2 aikataulu ja reittikartta, kesä 2022

Linja 2 ajaa Tienhaarassa poikkeusreittiä heti 16.6.2022 alkaen. Poikkeusreitti johtuu Pöyrynkadulla olevasta vesihuollon työmaasta. Linjalta 2 jää ajamatta Pöyrynkadun lisäksi Kaunolanraitti (Vankila). Lähimmät korvaavat pysäkit löytyvät Tienhaarantieltä. Poikkeusreittiä joudutaan tämän hetken tiedon mukaan ajamaan noin kuukausi.

Katso tästä kartta poikkeusreitistä.

 • Kesä, 16.6.–9.8.2022

  Riihimäen paikallisliikenteeseen tulee R-kyydin rinnalle linja 2 torstaista 16.6.2022 alkaen.

  Tutustu tarkemmin R-kyytiin täällä.

  Linjan 2 aikataulu ja reittikartta, kesä 2022

  Kesä, 6.6.–15.6.2022

  Riihimäen paikallisliikenteessä kokeillaan 6.6.2022 alkaen kutsukyytipalvelua, josta käytetään nimeä R-kyyti. R-kyyti korvaa aikataulutetun paikallisliikenteen ja palvelulinjan kokonaan 6.6.–9.8.2022 välisenä aikana. R-kyyti mahdollistaa hyvän palvelutason aiempaa laajemmalle alueelle ja sillä pääsee kätevästi myös paikkoihin, joihin bussi ei ole aiemmin vienyt – esimerkiksi uimarannoille.

  Tutustu tarkemmin R-kyytiin täällä.

 • Matkahuollon reittioppaasta näkee paikallisliikenteen sekä kaikkien Matkahuollon järjestelmässä olevien seutu- ja kaukoliikenteen bussien reitit ja aikataulut.

  Reittioppaan voi myös ladata sovelluksena älypuhelimeen. Lisätietoja Reitit & Liput -sovelluksesta. Sovelluksella voi myös ostaa sekä paikallisliikenteen että joidenkin seutu- ja kaukoliikenteiden lippuja.

  Oppaaseen syötetään lähtöpaikka ja määränpää joko kartalta valitsemalla tai kirjoittamalla hakulaatikkoon. Halutessaan voi myös käyttää automaattista paikannusta. Lähtöpaikan ei tarvitse olla pysäkki, sillä opas näyttää myös kävelymatkat. Hakulaatikkoa käyttäessä kannattaa ennen tai jälkeen kadun tai paikan nimeä kirjoittaa ”Riihimäki”, jolloin oikean paikan löytäminen helpottuu. Opas myös muistaa aiemmin haetut paikat.

  Reittihaku kertoo kellonajaltaan lähimpänä olevat reitit. Haettavaa päivämäärää ja kellonaikaa voi vaihtaa hakulaatikoiden alapuolelta (sovelluksessa oikeasta yläreunasta). Oppaan tarjoamissa reiteissä saattaa näkyä välillä pitkiäkin kävelymatkoja, joten niihin kannattaa kiinnittää huomiota. Eri ajankohdasta voi löytyä yhteyksiä, joissa kävelymatkat ovat lyhyempiä.

 • Riihimäen alueella seudullista bussiliikennettä on Lopen, Tervakosken ja Ryttylän suuntiin. Seutuliikenteen kaikkien vuorojen lähtö- ja päätepysäkki Riihimäellä on matkakeskus. Riihimäki-Loppi ja Riihimäki-Ryttylä -seutuliikenteen aikataulut löytyvät Matkahuollon reittioppaasta tai aikatauluhausta. Riihimäki-Tervakoski -seutuliikenteen aikataulut löytyvät Hämeenlinnan reittioppaasta.

 • Riihimäellä pysähtyy usean eri liikennöitsijän kaukoliikenteen vuoroja. Kaukoliikenteen vuoroista muutama käy matkakeskuksella ja suurin osa pysähtyy vain valtatien 3 Kormuntien eritasoliittymän pysäkeillä. Kaukoliikenteen aikataulut löytyvät kootusti Matkahuollon reittioppaasta tai aikatauluhausta (aivan kaikkien liikennöitsijöiden tietoja ei välttämättä ole Matkahuollossa) sekä kunkin liikennöitsijän ajamien vuorojen osalta liikennöitsijän omilta verkkosivuilta.

 • Junaliikenteen aikataulut löytyvät VR:n verkkosivuilta.

  Tietoja Riihimäen asemasta