Hyppää sisältöön

Aikataulut ja reitit

Paikallisliikenteen bussit kartalla

Yllä olevasta kartasta voit seurata paikallisliikenteen bussien reaaliaikaista sijaintia. Kartan saa avattua myös omalle välilehdelleen. Valitse haluamasi linja kartalta niin näet linjan reitin, reitin varrella olevien pysäkkien sijainnit sekä seuraavina olevien pysäkkien arvioidut saapumisajat (kellonajat näkyvät punaisella, jos bussi on myöhässä tai etuajassa).

Poikkeusreittejä R-liikenteessä

Linja 3 ajaa poikkeusreittiä Jokikylässä. Poikkeusreitti johtuu Eteläisen Asemakadun putkisiltatyömaasta. Linja ajaa poikkeuksena reittiä Kulmalan puistokatu–Voimalankatu–Eteläinen Asemakatu sekä Paloheimonkatu–Etelän Viertotie–Kulmalan puistokatu. Lähimmät korvaavat pysäkit ovat Eteläisellä Asemakadulla matkakeskuksen kohdalla tai Arolammintiellä. Poikkeusreittiä joudutaan tämän hetken arvion mukaan ajamaan noin kolme kuukautta.

Katso tästä kartta linjan 3 poikkeusreitistä.

Aikataulut ja reitit

 • Syksy, 10.8.–31.12.2022

  R-liikenteen aikataulujulkaisu, syksy 2022

  Poikkeavat ajopäivät

  6.12.2022 sunnuntailiikenne (Itsenäisyyspäivä)
  24.12.2022 lauantailiikenne (päättyy klo 13) (Jouluaatto)
  25.12.2022 ei liikennöintiä
  26.12.2022 sunnuntailiikenne (Tapaninpäivä)

  Koulujen loma-ajat (ajetaan vain linjat 1 ja 2 sekä R-kyyti)

  17.–23.10.2022 syysloma
  23.–31.12.2022 joululoma

 • Riihimäen alueella seudullista bussiliikennettä on Lopen, Tervakosken ja Ryttylän suuntiin. Seutuliikenteen kaikkien vuorojen lähtö- ja päätepysäkki Riihimäellä on matkakeskus. Riihimäki-Loppi ja Riihimäki-Ryttylä -seutuliikenteen aikataulut löytyvät Matkahuollon reittioppaasta tai aikatauluhausta. Riihimäki-Tervakoski -seutuliikenteen aikataulut löytyvät Hämeenlinnan reittioppaasta.

 • Riihimäellä pysähtyy usean eri liikennöitsijän kaukoliikenteen vuoroja. Kaukoliikenteen vuoroista muutama käy matkakeskuksella ja suurin osa pysähtyy vain valtatien 3 Kormuntien eritasoliittymän pysäkeillä. Kaukoliikenteen aikataulut löytyvät kootusti Matkahuollon reittioppaasta tai aikatauluhausta (aivan kaikkien liikennöitsijöiden tietoja ei välttämättä ole Matkahuollossa) sekä kunkin liikennöitsijän ajamien vuorojen osalta liikennöitsijän omilta verkkosivuilta.

 • Junaliikenteen aikataulut löytyvät VR:n verkkosivuilta.

  Tietoja Riihimäen asemasta