Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Viestintä ja markkinointi

Kaupungin viestintä palvelee tuottamalla kaupunkilaisille ajankohtaista, hyödyllistä ja mielenkiintoista sisältöä eri kanaviin. Seuraamalla verkkosivujemme etusivua saat uusimmat tiedot palveluistamme, päätöksenteosta ja siitä, mitä Riihimäellä tapahtuu.

Viestinnän pääkanava on kaupungin verkkosivusto. Sivustoon kuuluu kaupunkilaisille suunnattu Sinulle riksulainen -asukasosio, jossa julkaistaan noin kaksi kertaa kuukaudessa juttuja riihimäkeläisistä ihmisistä ja Riihimäen kaupungin työntekijöistä. Asukassisältöjen vastaavana päätoimittajana toimii kaupungin viestintä- ja markkinointipäällikkö.

Lisäksi kaupunki viestii aktiivisesti Facebookissa, Instagramissa, X:ssä (eli entisessä Twitterissä) ja LinkedInissä. Videot julkaistaan kaupungin YouTube-kanavalla. Lisäksi useilla kaupungin palveluilla on omia sosiaalisen median tilejään.

Viestintää ja markkinointia ohjaavat kaupungin arvot ja kaupunginhallituksen hyväksymät linjaukset, joiden perusteella viestintä ja markkinointi on osallistavaa, osaavaa, yhtenäistä, yhdistävää, palvelevaa ja vaikuttavaa.

Viestintä tukee kaupungin strategisten tavoitteiden toteutumista. Kaupunkitasoisesta viestinnästä vastaavat kaupunginjohtaja ja viestintä- ja markkinointipäällikkö sekä toimiala- ja aluejohtajat omien palveluidensa osalta.

Yhteystiedot

Viestintä ja markkinointi

Viestintä ja markkinointi

Yhteystiedot

Miettinen Mia, Viestintä- ja markkinointipäällikkö

040 489 6005

Harju Mirva, Viestinnän asiantuntija

040 628 7916

Forsman Marianne, Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija

040 701 1339

Kuusi Susanna, Viestintäsihteeri

050 500 1932