Ajankohtaista

Musiikkiopisto lomailee syyslomaviikon 18.-24.10.2021 Toimisto etätyössä ja tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostilla.

Päivi Eskman
toimistosihteeri
050 468 5970
paivi.eskman(at)riihimaki.fi

Kaupungin tiedote maskisuosituksista luopumisesta

Musiikkiopiston toimisto on avoinna  ma-to klo 12-16 ja pe klo 12-15.

Kaikessa asioinnissa noudatamme edelleen tuttuja turvasääntöjä;  (turvavälit/1 asiakas kerralla, maskit ja käsihygienia).

Tiedustelut musiikkiopisto@riihimaki.fi tai puhelimitse 050 500 1724/toimisto tai 050 574 9927/apulaisrehtori.

  VAPAITA OPPILASPAIKKOJA : ILMOITTAUDU NYT!

Kiinnostavatko musiikkiopinnot: tule meille opiskelemaan! Uusien oppilaiden ilmoittautuminen tehdään osoitteessa riihimaki.eepos.fi. Oppilaat otetaan musiikkiopistoon ilmoittautumisjärjestyksessä ja vapaamuotoisen haastattelun kautta. Oppilasvalinnoissa etusijalla ovat lapset ja nuoret. Olemme siirtyneet niin sanottuun jatkuvaan hakuun, joka tarkoittaa, että oppilaita voidaan ottaa opintoihin ympäri vuotta: soitin- ja lauluopintoihin voidaan ottaa uusia oppilaita, kun oppilaspaikkoja on vapaana. Soveltuvuutta ja motivaatiota pitkän aikavälin musiikkiopintoihin arvioidaan ensimmäisen opiskeluvuoden aikana, jonka jälkeen suunnitellaan opinnoissa eteneminen. Katso lisää täältä.

 

  SÄHKÖISIÄ ILMOITTAUTUMISIA

Musiikin hahmotusaineisiin kuuluvien Taituri-ryhmien (6-8 -vuotiaille) lukuvuoden 2021-2022 ryhmäopetusaikataulut löytyvät täältä. Musiikin perusteet (noin 9-ikävuodesta alkaen) ryhmäopetusaikataulut löytyvät täältä. Musiikin historian kurssit on mahdollista suorittaa verkkokurssina, samoin popjazz-perusteet. Muskarin aikataulut ovat nähtävissä muskarin sivulla, jonne pääset tästä. Pääset ilmoittautumaan ryhmiin suoraan alla olevista linkeistä.

 

 

  MUKAAN ORKESTERIIN

Katso jousiorkesterien aikataulu täältä. Ilmoittautuminen tehdään suoraan orkesteria ohjaavalle opettajalle: yhteystiedot löytyvät edellä mainitusta linkistä kunkin orkesterin kohdalta.

 

  TILAA OMA LOGOPIPO!

Riihimäen musiikkiopiston logolla varustettuja pipoja voi ostaa musiikkiopiston toimistosta hintaan 10 € kpl. Ota yhteyttä: musiikkiopisto(at)riihimaki.fi.

Iloisina pipomalleina opettajamme Annamaria Hannonen ja Salla Hirvilammi.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 5 Ei 6 Kyllä 5 Ei 6