Ajankohtaista

  Vapaita oppilaspaikkoja!

Musiikkiopistoon oppilaaksi ottamisen periaatteet ovat uudistuneet. Oppilaita otetaan instrumenttiopintoihin ilmoittautumisjärjestyksessä ja vapaamuotoisen haastattelun kautta. Soitinpäätökset tehdään hakijoiden soitintoiveet, vapaat oppilaspaikat ja musiikkiopiston tuntiresurssit huomioiden. Ensimmäinen vuosi on koevuosi: jos soitin ei ole mieluisa tai soveltuva, voidaan soitinta vaihtaa. Katso lisää soittmista tästä linkistä.

 

  Lähiopetus: sairaana tai puolikuntoisena ei tunneille!

Riihimäen musiikkiopisto palasi lähiopetukseen 13.8.2020. Korona-ajasta johtuen sairaana, puolikuntoisena tai sairaudentuntoisena ei saa tulla tunneille. Mikäli oppilas on terve, mutta oppilaan perheessä sairastetaan, pyydämme vastuullista harkintaa lapsen tuomisessa tunnille. Voitte tällöin kysyä opettajalta etätuntimahdollisuudesta. Kädet tulee pestä ennen tuntia ja tunnin jälkeen. Turvavälejä noudatetaan mahdollisuuksien mukaan. Jos opettajillamme on sairauden oireita, heitä pyydetään jäämään kotiin etätyöhön (hyvin lievissä oireissa) tai sairauslomalle.

 

  Sähköisiä ilmoittautumisia

Musiikin hahmotusaineisiin kuuluvien Taituri-ryhmien lukuvuoden 2020-2021 ryhmäopetusaikataulut löytyvät täältä. Musiikin historian kurssit on mahdollista suorittaa verkkokurssina, samoin popjazz-perusteet. Muskarin aikataulut ovat nähtävissä muskarin sivulla, jonne pääset tästä. Pääset ilmoittautumaan ryhmiin suoraan alla olevista linkeistä.

 

  Etäopetusta mupessa

Musiikin perusteet eli mupe toteutetaan toistaiseksi etäopetuksena johtuen vallitsevasta koronatilanteesta ja ryhmäopetuksen tuomasta tartuntariskistä. Haluatko mukaan opintoihin: ota yhteys opettajaan, paivi.vilkki-suni@riihimaki.fi, puh. 050 441 4354.

 

  Mukaan orkestereihin

Katso jousiorkesterien aikataulu täältä. Ilmoittautuminen tehdään suoraan orkesteria ohjaavalle opettajalle: yhteystiedot löytyvät edellä mainitusta linkistä kunkin orkesterin kohdalta.

 

  Tilaa oma logopipo!

Riihimäen musiikkiopiston logolla varustettuja pipoja voi ostaa musiikkiopiston toimistosta hintaan 10 € kpl. Ota yhteyttä: musiikkiopisto(at)riihimaki.fi.

Iloisina pipomalleina opettajamme Annamaria Hannonen ja Salla Marttila.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 3 Ei 3 Kyllä 3 Ei 3