Ajankohtaista

Alakoululaiset kokeilemaan eri taiteenlajeja!

Riihimäellä järjestetään ensimmäistä kertaa Taiteenperusopetusviikko 4.-10.5.2020, jolloin kaupunkilaiset pääsevät tutustumaan oman kaupungin TPO-tarjontaan. Viikon lisäksi haluaisimme tarjota kaikille alakoululaisille mahdollisuuden tutustua taiteen perusopetukseen harrastuksena. Huhti-toukokuussa jokainen alakoululainen saisi valita haluamansa taiteenlajin: musiikki, teatteri, tanssi, kuvataide, ja pääsisi kokeilutunnille valitsemastaan lajista. Tunnit pidettäisiin koulujen omissa tiloissa ja näin mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua. Kokeilutunnit suunnitellaan niin, että ne tapahtuvat seitsemässä viikossa, yksi päivä/viikko/taiteenlaji. Yhteen päivään mahtuu kolme ryhmää. Ryhmäkoot vaihtelevat taiteenlajeittain. Tunteja yhteensä 84, 21 h/taiteenlaji. Jotta saamme toteutettua nämä mainiot kokeilutunnit, käy kannattamassa hakemustamme täällä!

 

Tervetuloa konserttiin:

Tammikuu 2020

La 18.1. 10.00 KAMU-päivä Riihimäen musiikkiopistolla.
La 25.1. 15.00 Huilistien pop/jazz-konsertti Riihimäen musiikkiopiston salissa. Huiluopettaja Markku Hirvosen oppilaat esiintyvät.
To 30.1. 19.00 Iltasoitto. Oppilaskonsertti Riihimäen musiikkiopiston salissa

 

Musiikkiopistolle saatiin oma pipo!

Riihimäen musiikkiopiston logolla varustettuja pipoja voi ostaa iltavahtimestariltamme tai musiikkiopiston toimistosta. Toimi pian: pipoja on saatavilla rajoitettu erä.

Iloisina pipomalleina opettajamme Annamaria Hannonen ja Salla Marttila.

 

Flash mob #RoboRiksu

Toteutimme maanantaina 11.11.2019 Flash mob #RoboRiksun Riihimäen kaupunginvaltuuston kokouksessa Uramon koulussa. Tätä salaisuutta varjeltiin koko syksy ja pääsimmekin yllättämään. Mukana toteutuksessa oli valtava määrä oppilaita ja opettajia, kaikkineen yli 100 henkilöä. #RoboRiksu on yksi Riihimäen kaupungin neljästä kärkihankkeesta ja sen ympärille rakentui tämä musiikkiopiston, kansalaisopiston, taidekoulun ja tanssikoulu 1st Stepin yhteistyöprojekti. Valtuuston jälkeen toteutimme saman Flash mobin myös Riihimäen Prismassa. Paikalle kertyi paljon katsojia ja kuvaajia. Saimme näistä tempauksistamme paljon innostuneen kiittävää palautetta ja positiivisen yllättyneitä kommentteja. Kiitos!

Riihimäen musiikkiopistossa on tämän syksyn alusta toimintaa kehitetty uudella energisellä otteella ja oppilaitoksen näkyvyyttä kasvattaen. Oppilaitoksessa on aloitettu monipuolinen taiteidenvälinen yhteistyö sekä yhteissoitto entistä laajemmin, jonka hedelmiä tullaan näkemään jo tämän lukuvuoden aikana, jatkosta puhumattakaan. Yhtenä esimerkkinä yhteistyöstä on nyt toteutettu #RoboRiksu, joka oli ensimmäinen organisoimamme flash mob ja lisää on luvassa.

 

Musiikkikilpailun voitto Riihimäen musiikkiopistoon!

Perjantaina 8.11.2019 huipentunut Music against drugs -musiikkikilpailun voittaja on Riihimäen musiikkiopiston bändi Soittavat Sonnit. Kilpailussa toiseksi sijoittui niin ikään musiikkiopistomme bändi Clockwork. Suuret onnittelut molemmille bändeille sekä heidän opettajalleen Marko Kampmanille!

 

Ilmoittautuminen opintoihin:

Musiikkiopistoon voi hakeutua oppilaaksi ympäri vuoden. Katso lisätiedot tästä linkistä ja ilmoittaudu mukaan!

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0