Ajankohtaista

Hyvää marraskuuta!

Tälle sivulle päivittyvät Riihimäen musiikkiopiston viikoittaiset tapahtumat sekä muut ajankohtaiset asiat.

 

Tule mukaan joulukadun avajaiskulkueeseen!

Kutsumme kaikki musiikkiopistolaiset mukaan joulukadun avajaiskulkueeseen lauantaina 23.11.2019. Kokoonnumme klo 16 vanhalla torilla, kulkue starttaa Hämeenaukiolta klo 17. Laulamme kulkueessa yhteislauluna Kilisee, kilisee kulkunen ja Hei tonttu-ukot hyppikää. Yhteinen joulujuhla on Granitin aukiolla klo 17.30. Tarjolla on 1400 annosta joulupuuroa. Granitille päästyämme laulamme vielä lavalla yhteisvoimin muutaman tutun joululaulun: Tonttujen jouluyö ja No onkos tullut kesä. Nähdään kulkueessa!

 

Flash mob #RoboRiksu

Toteutimme maanantaina 11.11.2019 Flash mob #RoboRiksun Riihimäen kaupunginvaltuuston kokouksessa Uramon koulussa. Tätä salaisuutta varjeltiin koko syksy ja pääsimmekin yllättämään. Mukana toteutuksessa oli valtava määrä oppilaita ja opettajia, kaikkineen yli 100 henkilöä. #RoboRiksu on yksi Riihimäen kaupungin neljästä kärkihankkeesta ja sen ympärille rakentui tämä musiikkiopiston, kansalaisopiston, taidekoulun ja tanssikoulu 1st Stepin yhteistyöprojekti. Valtuuston jälkeen toteutimme saman Flash mobin myös Riihimäen Prismassa. Paikalle kertyi paljon katsojia ja kuvaajia. Saimme näistä tempauksistamme paljon innostuneen kiittävää palautetta ja positiivisen yllättyneitä kommentteja. Kiitos!

Riihimäen musiikkiopistossa on tämän syksyn alusta toimintaa kehitetty uudella energisellä otteella ja oppilaitoksen näkyvyyttä kasvattaen. Oppilaitoksessa on aloitettu monipuolinen taiteidenvälinen yhteistyö sekä yhteissoitto entistä laajemmin, jonka hedelmiä tullaan näkemään jo tämän lukuvuoden aikana, jatkosta puhumattakaan. Yhtenä esimerkkinä yhteistyöstä on nyt toteutettu #RoboRiksu, joka oli ensimmäinen organisoimamme flash mob ja lisää on luvassa.

 

Musiikkikilpailun voitto Riihimäen musiikkiopistoon!

Perjantaina 8.11.2019 huipentunut Music against drugs -musiikkikilpailun voittaja on Riihimäen musiikkiopiston bändi Soittavat Sonnit. Kilpailussa toiseksi sijoittui niin ikään musiikkiopistomme bändi Clockwork. Suuret onnittelut molemmille bändeille sekä heidän opettajalleen Marko Kampmanille!

 

Tervetuloa konserttiin:

Marraskuu

La 16.11. 16.00 Alttoviulusoolokonsertti. Alttoviuluopettaja Matleena Vehmaan oppilaan konsertti Riihimäen musiikkiopiston salissa.
La 23.11. 9.00-17.00 Muskarin juhlat Riihimäen musiikkiopistolla. Ohjaajina muskariopettajat Marja Heino ja Salla Marttila.
La 23.11. 16.00 Joulukadun avajaiset Riihimäellä. Kokoonnumme klo 16 vanhalla torilla ja joulukulkue alkaa klo 17. Juhla jatkuu Granitin aukiolla klo 17.30. Tarjolla 1400 annosta puuroa ja yhteistä ohjelmaa Granitin lavalla.
Ma 25.11. 18.45 Helinää ja jylinää – kantelistien ja kontrabasistien kaamossoitto Riihimäen musiikkiopiston salissa. Kanteleensoitonopettaja Aino Kurjen ja kontrabassonsoitonopettaja Elina Lappalaisen oppilaat esiintyvät.
Ti 26.11. 19.00 Iltasoitto. Oppilaskonsertti Riihimäen musiikkiopiston salissa.
La 30.11. 13.00 Huilistien pop/jazz-konsertti Riihimäellä Eteläisen koulun salissa. Huilunsoitonopettaja Markku Hirvosen oppilaat esiintyvät.
La 30.11. 15.00 ja 18.00 Rytmimusiikkikonsertit Riihimäen Monarilla. Kitaraopettaja Marko Kampmanin ja lyömäsoitinopettaja Mikael Heikkilän oppilaat esiintyvät.

 

Ilmoittautuminen opintoihin:

Musiikkiopistoon voi hakeutua oppilaaksi ympäri vuoden. Katso lisätiedot tästä linkistä ja ilmoittaudu mukaan!

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0