Hyppää sisältöön
Vanha seinäkello
Kuva: Heli Koivulahti

Ajankohtaista

Opiston joulukonsertti 8.12.2021 klo 18

Tervetuloa kansalaisopiston joulukonserttiin nauttimaan opiston opiskelijoiden esiintymisistä ja jouluisesta tunnelmasta!
Konserttia edeltää kansalaisopiston oppilaskunnan järjestämä glögi- ja piparitarjoilu klo 17.30 opiston aulassa, juhlasalin ovet avataan yleisölle klo 17.45 ja itse konsertti alkaa klo 18.00. Konsertin kesto noin 1 tunti.

Konsertin ohjelmassa jouluista ja menevää musiikkia pianolla, kitaralla, rummuilla ja trumpetilla soitettuna sekä laulaen.

Riihimäen kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmän 3.12 päätöksellä tilaisuudessa on käytössä koronapassi!

Tiedote

Muistutuksena, että opistolla suositellaan edelleen hyvää käsihygieniaa sekä turvavälien ylläpitämistä, vaikka laajasta maskisuosituksesta onkin luovuttu. Ethän tule tunnille sairaana etkä flunssassa, ja otat muut huomioon.

Maskia on myös hyvä käyttää esimerkiksi opiston aulassa silloin, kun paikalla on paljon ihmisiä.

Tiedote koskien laskutusta

Järjestelmämme on ilmeisesti lähettänyt virheellisesti laskuja koko vuodelta syksyn erälaskujen sijaan. Jos olet saanut laskun koko vuodelta vaikka halusit laskun erissä, olethan yhteydessä toimistoon

tai puh. 040 330 4657 maanantaista torstaihin klo 12-18. Kerro nimesi ja kurssin/kurssien nimi, jonka laskun/laskut haluaisit erissä. Nämä tiedot voit lähettää myös tekstiviestillä yllä olevaan numeroon. Virheellinen lasku hyvitetään ja sinulle lähetetään pian uusi lasku.

Pahoittelemme tilannetta.

Tiedote 5.10.2021

Riihimäen kaupunki luopui maskisuosituksesta 1.10. Maskin käytön suositus jatkuu kuitenkin edelleen julkisissa sisätiloissa, jos paikalla on paljon ihmisiä. Kansalaisopiston aulatiloissa sekä muiden opetustilojen auloissa suositellaan edelleen maskin käyttöä, jos paikalla on paljon ihmisiä.

Sivistysjohtajan päätöksellä kansalaisopiston kurssien ryhmäkokoja on nostettu. Varasijoilta otetaan osallistujia kursseille ja maksimiosallistujamääriä nostetaan niillä kursseilla, joissa se on esimerkiksi tilojen puolesta mahdollista. Varasijoilla olevien opiskelijoiden tiedotus sekä ryhmäkokojen nosto hoidetaan opiston toimistosta viikolla 40. Varasijoilla oleville lähetetään tekstiviestillä ilmoitus vapautuneesta kurssipaikasta.

Opiskelijoilta, jotka saavat varasijalta kurssipaikan korona-rajoitusten purkamisen myötä, laskutetaan normaalia pienempi kurssimaksu. Etu koskee koko lukuvuoden kestäviä kursseja, jotka ovat alkaneet opiston ensimmäisellä opetusviikolla (vko 36).