Hyppää sisältöön
Ikonimaalauksen opetusta kansalaisopistossa.
Kuva: Jenniina Nummela

Ilmoittautuminen ja kurssitarjonta

Tervetuloa kansalaisopiston kursseille!

Voit ilmoittautua kursseille koko lukuvuoden ajan verkossa tai puhelimitse 040 330 4657. Kansalaisopiston toimisto palvelee maanantaista torstaihin klo 12-16. Ilmoittautuessasi saat reaaliaikaisen tiedon siitä, oletko päässyt kurssille vai oletko varasijalla. Opinto-ohjelmassa tunti tarkoittaa 45 minuutin oppituntia.

Kurssien toteutuminen

Kursseilla tulee olla viikkoa ennen kurssin alkamista vähintään minimäärä ilmoittautuneita.  Jos opintoryhmä kutistuu alle minimimäärän, joudumme harkitsemaan ryhmän lopettamista opetussuunnitelmasta poiketen. Mikäli kurssi ei toteudu (vähimmäismäärä ei täyty), ilmoitamme opiskelijoille tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Huom! Erillistä ilmoitusta kurssin alkamisesta emme lähetä. Jos kurssi tai luento toteutetaan etätoteutuksena, ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla lisätietoa toteutuksesta ennen kurssin tai luennon alkua.

Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Opetuskerran peruuntumisesta opettajan esteen vuoksi ilmoitamme opiskelijoille puhelimitse, sähköpostitse tai opetuspisteessä. Toivomme, että annat matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi, jotta voimme informoida mahdollisista kurssimuutoksista.

Huom! Koko lukuvuoden kurssi voidaan perua yhden kerran lukukauden aikana ilman, että korvauskertaa järjestetään. Tämä ei koske lyhytkursseja.