Hyppää sisältöön
Ikonimaalauksen opetusta kansalaisopistossa.
Kuva: Jenniina Nummela

Ilmoittautuminen ja kurssitarjonta

Tervetuloa kansalaisopiston kursseille!

Kansalaisopiston lukuvuoden 2023–2024 opetustarjonta on julkaistu, voit tutustua kurssitarjontaan ja ilmoittautua 14.6 alkaen verkossa.

Painettu opinto-ohjelma jaetaan Riihimäen kotitalouksiin kesäkuun alussa. Ohjelmaa voi myös noutaa opiston toimistosta (Puistikko 5) tai Tietotuvasta (os. Eteläinen Asemakatu 2).

Ilmoittautumisia otetaan vastaan myös puhelimitse 14.6 alkaen (p. 040 330 4657) sekä kansalaisopiston toimistossa (os. Puistikko 5) toimiston aukioloaikoina. Aukioloajat löytyvät sivulta Ajankohtaista.

Ilmoittautuessasi saat reaaliaikaisen tiedon siitä, oletko päässyt kurssille vai oletko varasijalla.

Opinto-ohjelmassa tunti tarkoittaa 45 minuutin oppituntia.

Kurssien toteutuminen

Kursseilla tulee olla viikkoa ennen kurssin alkamista vähintään minimäärä ilmoittautuneita.  Jos opintoryhmä kutistuu alle minimimäärän, joudumme harkitsemaan ryhmän lopettamista opetussuunnitelmasta poiketen. Mikäli kurssi ei toteudu (vähimmäismäärä ei täyty), ilmoitamme opiskelijoille tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Huom! Erillistä ilmoitusta kurssin alkamisesta emme lähetä. Jos kurssi tai luento toteutetaan etätoteutuksena, ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla lisätietoa toteutuksesta ennen kurssin tai luennon alkua.

Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Opetuskerran peruuntumisesta opettajan esteen vuoksi ilmoitamme opiskelijoille puhelimitse, sähköpostitse tai opetuspisteessä. Toivomme, että annat matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi, jotta voimme informoida mahdollisista kurssimuutoksista.

Huom! Koko lukuvuoden kurssi voidaan perua yhden kerran lukukauden aikana ilman, että korvauskertaa järjestetään. Tämä ei koske lyhytkursseja.

Riihimäen kansalaisopisto ja taidekoulu, toimisto

Aukioloajat

Toimisto palvelee maanantaista torstaihin klo 12-16

Yhteystiedot

Koistinen Kirsi, Opistosihteeri

040 330 4657

Pasuri Minna, Opistosihteeri

040 330 4657

Koivulahti Heli, Kansalaisopiston suunnittelijaopettaja, Taidekoulun vastaava

050 412 9227

Major Anna, Kansalaisopiston ja taiteen perusopetuksen rehtori

040 594 0574