Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Seitsemän eri näköisen ja ikäisen ihmisen hymyilevät kasvot ringissä alhaalta päin kuvattuna.

Vapaaehtoistoiminta

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Vapaaehtoisena voit tehdä jotain merkityksellistä ja samalla kehittää omia taitojasi. Voit tarjota aikaa ja tukea sitä tarvitsevalle. Voit olla nuori, työikäinen tai eläkeiässä. Tärkeintä on, että sinulta löytyy halu auttaa ja tehdä hyvää.

Vapaaehtoistehtäviä löytyy monenlaisia, muun muassa kotona asuvan ikäihmisen ystävänä tai asiointiapuna toimiminen sekä ryhmänohjaaminen esimerkiksi Riksulassa. Aina voit myös itse ehdottaa, millaisella vapaaehtoistyöllä haluaisit ilahduttaa ikääntyneitä. Kokeilemme mielellämme uudenlaisia toimintamuotoja.

Vapaaehtoisena toimit omalla persoonallasi tavallisen ihmisen tiedoin, taidoin ja kokemuksin. Vapaaehtoistoiminta ei korvaa ammattityötä, vaan täydentää sitä. Vapaaehtoistyö perustuu nimensä mukaisesti vapaaehtoisuuteen, eikä siitä makseta rahallista korvausta. Palkkiona on hyvä mieli sekä auttajalle että autettavalle.

Vapaaehtoisia tarvitaan aina lisää. Autamme löytämään omannäköisesi tavan tehdä vapaaehtoistyötä.  Jos Sinulla on mahdollisuus auttaa, ota rohkeasti yhteyttä!

Tällä hetkellä kotona asuvat ikäihmiset kaipaavat erityisesti ulkoilu- ja keskusteluseuraa sekä saattajia, jotka mahdollistavat osallistumisen esimerkiksi Riksulan toimintaan.

Lisätietoja