Myytävät ja vuokrattavat tontit

Riihimäellä arki sujuu. Noin 30 000 ihmisen kotikaupunki tarjoaa viihtyisää asumista ja laadukkaita palveluja. Tiiviin kaupunkirakenteen ansiosta välimatkat kaupungin sisällä ovat lyhyet ja hyvät palvelut ovat käytössäsi ruuhkattomasti. Päärata ja moottoritie kiidättävät Sinut kotiin alle tunnissa Tampereelta ja Helsingistä.

Luonnonläheiset pientaloalueet ja huoliteltu kaupunkikeskusta antavat tilaa hengittää. Luontoon kaipaava löytää lukuisia virkistys- ja ulkoilumahdollisuuksia. Kulturelli asukas taas arvostaa konsertteja, museoita, teatteria ja tapahtumia.

Olipa asumismuotosi mikä tahansa, on Riihimäki hyvä valinta: aktiivista kaupunkiasumista lähellä luontoa, ekologista ja urbaania asuinympäristöä kaukana kiireestä!

Tonttia voit hakea sähköisessä esittely- ja varauspalvelussa. Palvelussa näet ajantasaisen tonttitilanteen ja tonttien kaavatiedot. Lisäksi karttapohjaisessa palvelussa voi tutustua alueen peruspalveluihin. Palvelun käyttö vaatii rekisteröitymisen. Paperisia tonttihakemuksia tai esitteitä saa noutamalla tai tilaamalla kaupungin tonttimyynnistä, tonttimyynti@riihimaki.fi, p. 050 413 8147.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 7 Ei 26 Kyllä 7 Ei 26