Lapsiperheiden palveluohjaus ja päivystys

Lapsiperheiden palveluohjauksesta ja päivystyksestä voi hakea apua ja neuvontaa perheen arkea kuormittavissa tilanteissa. Tavoitat puhelimitse tai sähköisesti arkisin kello 8–16 päivystävän palveluohjaajan tai sosiaalityöntekijän, joka arvioi kanssasi, millaisesta tuesta perheenne hyötyisi.

Päivystävä palveluohjaaja tai sosiaalityöntekijä vastaanottaa myös viranomaisten yhteydenotot sosiaalihuollon tarpeessa olevasta asiakkaasta sekä lastensuojeluilmoitukset.

Riihimäen perhe- ja sosiaalipalveluiden palveluohjaus ja päivystys uudistuu!

Riihimäen perhe- ja sosiaalipalveluissa otetaan 26.3.2021 alkaen käyttöön yhdennetty palveluohjaus ja päivystys. Asiakkaamme tavoittavat jatkossa samasta numerosta lapsiperheiden palveluohjauksen ja lastensuojelun päivystyksen työntekijän sekä työikäisten palveluiden päivystävän työntekijän.

Palveluohjaus ja päivystys ovat avoinna arkisin kello 8 – 16.

Riihimäen perhe- ja sosiaalipalveluiden palveluohjaus ja päivystys palvelee numerossa 019–7584242. Käytössämme on järjestelmä, jossa asiakas valitsee numeronäppäimin haluamansa palvelun. Lapsiperheiden palveluihin voi kiireettömissä asioissa jättää takaisinsoittopyynnön. Lapsiperheiden tai työikäisten palveluiden asiakas voi kiireettömissä asioissa ottaa yhteyttä myös suoraan omatyöntekijäänsä. Omatyöntekijöiden yhteystiedot löytyvät Riihimäen kaupungin sosiaalipalveluiden nettisivuilta.

Voit tehdä yhteydenoton sosiaalihuoltoon tai lastensuojeluilmoituksen
sähköisenä tästä linkistä.

Tulostettavat ilmoituslomakkeet:

Lastensuojeluilmoitus

Yhteydenottolomake sosiaalihuoltoon tuen arvioimiseksi

Lomake toimitetaan osoitteella: Perhesosiaalityö, PL 125 11101 Riihimäki tai käymällä perhesosiaalityön toimipisteessä osoitteessa Jarrumiehenkatu 15.

Perhe- ja sosiaalipalveluiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Virka-ajan ulkopuolella päivystyksestä vastaa Kanta-Hämeen sosiaali- ja kriisipäivystys.
Sosiaali- ja kriisipäivystys vastaa kaikista kiireellisistä sosiaalipalveluista ja kriisityöstä koko Kanta-Hämeen alueella.

Kanta-Hämeen sosiaali- ja kriisipäivystyksen suora numero (toiminnassa 24/7) on
03 621 7100.

Kiireellistä apua vaativassa tilanteessa soita aina hätänumeroon 112.

Kanta-Hämeen sosiaali- ja kriisipäivystys

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 9 Ei 5 Kyllä 9 Ei 5