Kurssimaksut ja laskutus

Laskutus

Syksyllä 2020 kurssin voi perua maksutta ensimmäisen kurssikerran jälkeen (ei koske lyhytkursseja).

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan koko lukuvuoden kurssimaksun. Kurssimaksut tullaan laskuttamaan kurssien alettua (koko lukuvuoden kurssit kahdessa erässä, syys- ja tammikuussa). Maksamattomat kurssimaksut menevät kaupungin muiden laskujen tavoin perintään. Maksettuja kurssimaksuja ei palauteta, ellei kurssi peruunnu kokonaan. Kurssimaksu ei kata mahdollisia materiaalimaksuja.

Huom! Erillistä ilmoitusta kurssin alkamisesta ei lähetetä! Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Alennukset

Kokopäiväiset opiskelijat ja työttömät saavat kursseista 40 % alennuksen esittämällä todistuksen opinnoista (opiskelijakortti, opintotodistus) tai työttömyydestä (www.te-palvelut.fi) opiston toimistoon ennen kurssin alkua. Syksyllä alkaneille kursseille pääsee kevätlukukaudella puoleen hintaan, ellei kurssin kohdalla muuta mainita.

Eläkeläisalennukseen ovat oikeutettuja henkilöt, jotka saavat eläkettä enintään 1000€ (tuhat euroa) /brutto kuukaudessa. Eläkkeen suuruus on todistettava luotettavalla tositteella (esim. Kelan eläketodiste maksetusta eläkkeestä) opiston toimistoon ennen kurssin alkua. Eläkeläisalennus on 40% kurssimaksusta.

Opintosetelikursseista ei saa alennuksia, niissä on valmiiksi alennettu hinta. Kurssin yhteydessä on mainittu, jos kurssiin ei myönnetä alennusta.

Liikuntasetelit

Smartum

Setelit on toimitettava opiston kansliaan ennen kurssin alkua. Smartum saldolla voi maksaa Smartum-sovelluksella tai netissä www.smartum.fi. Toimita kuitti maksusta opistolle esim. sähköpostin liitteenä: riihimaen.kansalaisopisto (at) riihimaki.fi. Opistolla ei ole korttimaksupäätettä. Jos kurssi on jo alkanut, ilmoittaudu samalla kun tuot liikuntasetelit opiston kansliaan. Jo laskutettuja kursseja ei voi maksaa enää Smartumeilla.

SporttiPassi/ePassi

Voit maksaa kurssimaksun ePassin verkkosivuilla/sovelluksella saldollasi, ja lähetä tai tuo kuitti opiston kansliaan. Älä odota opiston laskua, sillä laskun lähdettyä niitä ei voi enää maksaa ePassilla.

Eazybreak

Voit maksaa kurssin myös Eazybreak-mobiilisovelluksella/verkkosivuilla ilmoittauduttuasi. Älä odota opiston laskua, sillä laskun lähdettyä niitä ei voi enää maksaa Eazybreakilla.

Edenred

Voit maksaa kurssin myös Edenred-mobiilisovelluksella/verkkosivuilla ilmoittauduttuasi. Älä odota opiston laskua, sillä laskun lähdettyä niitä ei voi enää maksaa Edenred-sovelluksella/Virike-seteleillä.

Kurssin peruuttaminen

Huom! Jos peruessasi kurssin alkuun on yli seitsemän päivää, ei kurssimaksua peritä. Jos perut osallistumisesi alle seitsemän päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan puolet kurssimaksusta. Jos kurssi on jo alkanut, peritään koko kurssimaksu. Kurssin maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Kurssin peruminen opettajalle ei riitä, ilmoita peruutuksesta aina kansliaan.

Maksun peruminen sairastumisen vuoksi edellyttää lääkärintodistusta.

Lahjakortti

Jos haluat lahjoittaa kurssin ystävällesi, ota yhteyttä kansliaan. Ilmoittaessasi lahjakortin saajan kurssille merkitse laskutusosoitteeksi oma osoitteesi.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 9 Ei 17 Kyllä 9 Ei 17