Kurssimaksut ja laskutus

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan koko lukuvuoden kurssimaksun. Kurssimaksut tullaan laskuttamaan kurssien alettua (koko lukuvuoden kurssit kahdessa erässä, syys- ja tammikuussa). Maksamattomat kurssimaksut menevät kaupungin muiden laskujen tavoin perintään. Maksettuja kurssimaksuja ei palauteta, ellei kurssi peruunnu kokonaan. Kurssimaksu ei kata mahdollisia materiaalimaksuja.

Edenred/ePassi/Eazybreak/Smartum-etuja emme voi palauttaa rahana, voit vaihtaa maksun toiseen kurssiin.

Huom! Erillistä ilmoitusta kurssin alkamisesta ei lähetetä! Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Alennukset

Kokopäiväiset opiskelijat ja työttömät saavat kursseista 40 % alennuksen esittämällä todistuksen opinnoista (opiskelijakortti, opintotodistus) tai työttömyydestä (www.te-palvelut.fi) opiston toimistoon ennen kurssin alkua. Syksyllä alkaneille kursseille pääsee kevätlukukaudella puoleen hintaan, ellei kurssin kohdalla muuta mainita.

Eläkeläisalennukseen ovat oikeutettuja henkilöt, jotka saavat eläkettä enintään 1000€ (tuhat euroa) /brutto kuukaudessa. Eläkkeen suuruus on todistettava luotettavalla tositteella (esim. Kelan eläketodiste maksetusta eläkkeestä) opiston toimistoon ennen kurssin alkua. Eläkeläisalennus on 40% kurssimaksusta.

Opintosetelikursseista ei saa alennuksia, niissä on valmiiksi alennettu hinta. Kurssin yhteydessä on mainittu, jos kurssiin ei myönnetä alennusta.

Kaikukortti

Kaikukortilla voi hankkia maksutta Riihimäen kansalaisopiston kurssipaikkoja vuonna 2021. Kaikukortin haltija voi ilmoittautua maksuttomaksi opiskelijaksi yhdelle kurssille tai luennolle lukukauden aikana. Korttia voi siis käyttää maksimissaan kaksi kertaa kalenterivuoden 2021 aikana (kevätlukukaudella yhteen kurssiin ja syyslukukaudella yhteen kurssiin).

Kurssille tulee ilmoittautua tavalliseen tapaan etukäteen ja ilmoittaa lisäksi Kaikukortin kirjain- ja/tai numerosarja kansalaisopiston toimistoon.

Jos kortin haltija osallistuu Riihimäen kansalaisopiston vanhempi-lapsi yhteiskurssille yhdessä alle 16-vuotiaan lapsen tai lapsenlapsensa kanssa kurssimaksun voi kuitata kaikukortilla.

Yhteisön Kaikukortilla ei voi osallistua opistojen kursseille.

Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään. Kaikukortteja voivat saada sosiaalisen tuen palvelujen asiakkaat. Lisätietoa: Kulttuuripalvelujen sivuilla

Liikuntasetelit

Meillä voit maksaa kurssisi seuraavilla liikuntaseteleillä: Edenred, ePassi, Eazybreak ja Smartum. Liikuntaseteleillä maksettuja etuja emme voi palauttaa rahana, voit vaihtaa maksun toiseen kurssiin.

Smartum

Setelit on toimitettava opiston kansliaan ennen kurssin alkua. Smartum-saldolla voi maksaa Smartum-sovelluksella tai verkossa. Toimita kuitti maksusta opistolle esim. sähköpostin liitteenä: riihimaen.kansalaisopisto (at) riihimaki.fi. Opistolla ei ole korttimaksupäätettä. Jos kurssi on jo alkanut, ilmoittaudu samalla kun tuot liikuntasetelit opiston kansliaan. Älä odota opiston laskua, sillä laskun lähdettyä niitä ei voi enää maksaa Smartumilla.

SporttiPassi/ePassi

Voit maksaa kurssimaksun ePassin verkkosivuilla/sovelluksella saldollasi, ja lähetä tai tuo kuitti opiston kansliaan. Älä odota opiston laskua, sillä laskun lähdettyä niitä ei voi enää maksaa ePassilla.

Eazybreak

Voit maksaa kurssin myös Eazybreak-mobiilisovelluksella/verkkosivuilla ilmoittauduttuasi. Älä odota opiston laskua, sillä laskun lähdettyä niitä ei voi enää maksaa Eazybreakilla.

Edenred

Voit maksaa kurssin myös Edenred-mobiilisovelluksella/verkkosivuilla ilmoittauduttuasi. Älä odota opiston laskua, sillä laskun lähdettyä niitä ei voi enää maksaa Edenred-sovelluksella/Virike-seteleillä.

Kurssin peruuttaminen

Jos peruessasi kurssin alkuun on yli seitsemän päivää, ei kurssimaksua peritä. Jos perut osallistumisesi alle seitsemän päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan puolet kurssimaksusta. Jos kurssi on jo alkanut, peritään koko kurssimaksu. Kurssin maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Kurssin peruminen opettajalle ei riitä, ilmoita peruutuksesta aina kansliaan.

Maksun peruminen sairastumisen vuoksi edellyttää lääkärintodistusta.

Lahjakortti

Jos haluat lahjoittaa kurssin ystävällesi, ota yhteyttä kansliaan. Ilmoittaessasi lahjakortin saajan kurssille merkitse laskutusosoitteeksi oma osoitteesi.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 10 Ei 18 Kyllä 10 Ei 18