Avoimet palkkatukityöpaikat

Mitä palkkatuki on?

Palkkatuki on valtion myöntämä taloudellinen tuki työnantajalle. Sen tarkoitus on helpottaa työttömän sijoittumista työelämään. Palkkatuetussa työsuhteessa työntekijälle maksetaan työsuhteeseen sovellettavan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Avoimet paikat

Hae avoimia paikkoja (muut paitsi Kierrätyskeskus) >>

Hae Kierrätyskeskuksen avoimia paikkoja  >>

Rengasasentaja (uusin, ilmoitettu 2.10.2020)

Kirvesmies yritykseen

Elementtityöntekijä yritykseen 

Ompelija / ompeluosaaja Kierrätyskeskukseen

Päiväkotiapulainen (useita paikkoja)   

Tuotantotyöntekijä – koneenkäyttäjä yritykseen

Tuotantotyöntekijä yritykseen

Tekninen myyjä (teknikko/insinööri) yritykseen

Toimistotyöntekijä yritykseen

Huoltotyöntekijä yritykseen

Laitoshuoltaja kaupungille

Päiväkotiapulainen Riihimäen kaupungille

Siivoustehtäviin kodinomaiseen yksikköön kaupungille

Autonkuljettaja (B-kortti) Kierrätyskeskukseen

Myymälätyöntekijä Kierrätyskeskukseen

Palkkatuella työllistäminen Riihimäen kaupungilla

Riihimäen kaupunki tarjoaa vuosittain useita kymmeniä työpaikkoja palkkatukeen oikeutetuille riihimäkeläisille, joilla työssäoloehto ei vielä ole täyttynyt. Työllistettävät henkilöt sijoittuvat monenlaisiin kaupungin eri tehtäviin ja kaikissa on mahdollisuus työelämätavoitteisen ihmisen oppia uutta. Koulutusta tai erityistä osaamista ei välttämättä tarvita, useimmissa tehtävissä halu oppia uutta riittää työn aloittamiseen. Tehtävänkuva on räätälöitävissä tekijän työkyvyn, osaamisen ja jatkotyöllistymisen mukaan. Luomme mahdollisuuksia työhön pääsemiseen, palaamiseen ja työssä pysymiseen.

Osa hakijaksi ilmoittautuneista kutsutaan työllisyyspalveluun haastatteluun. Lopullinen henkilövalinta tehdään työyksikössä esimiehen toimesta. Valitulle henkilölle haetaan palkkatuki, tehdään määräaikainen työsopimus tehtävään ja sovitaan työsuhteen muista asioista.

Palkkatuettu työ kaupungilla on pääsääntöisesti osa-aikaista ja määräaikaista työtä, josta henkilölle maksetaan työsuhteeseen sovellettavan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Palkkatukityöhön tulevien on myös mahdollista hyödyntää työvalmentajan kokemusta, osaamista ja verkostoa. Työsuhteissa osana on yksilölähtöinen, yhdessä sovittu ja suunnitelmallinen työvalmennus, jonka tavoitteena on saavuttaa palkkatukijakson aikana tai heti sen jälkeen pidempikestoinen työ tai koulutus. Lue lisää palkkatukityöpaikkoihin liittyvästä työvalmennuksesta.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 31 Ei 0 Kyllä 31 Ei 0