Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Työnhakijan palvelut

Riihimäen kaupungin työllisyyspalvelujen ensisijainen tehtävä on auttaa työnhakijana olevia kuntalaisia löytämään itselleen työtä tai opiskelumahdollisuuksia.

Kaupunki tarjoaa työttömille kuntalaisille palkkatyötä, työkokeilua, palkkatukityötä sekä opintoihin liittyviä harjoittelumahdollisuuksia, joissa kaikissa perimmäisenä tavoitteena on edistää työnhakijan työllistymistä ja/tai ammatillista kouluttautumista.

Työllisyyspalvelut tekee aktiivista yhteistyötä paikallisten työnantajien kanssa, tavoitteenaan löytää työlle tekijä ja tekijälle työ. Kaupungin työvalmentajat tukevat sekä työnantajia, että työnhakijoita työpaikkojen ja työntekijöiden yhteensovittamisessa.

Kierrätyskeskus tarjoaa kuntalaisille palkkatuetun työn lisäksi erilaisia työllistämistoimenpiteitä monenlaisissa tehtävissä. Työnhakija voi kokeilla Kierrätyskeskuksessa täysin uutta alaa, testata omaa jaksamistaan tai lisätä työkokemustaan ja osaamistaan.

Kesätöitä Riihimäen kaupunki tarjoaa vuosittain yli sadalle nuorelle, joista monille se on ensimmäinen kokemus työelämästä. Nuorten kesätyöllistymistä tuetaan myös maksamalla nuoria työllistäville yrityksille kesätyötukea.

Kaupungin työllisyyspalvelut vastaa myös lakisääteisen velvoitetyön järjestämisestä Riihimäellä.

Tämän sivun lyhytosoite on riihimaki.fi/tyollisyyspalvelut.

Yhteystiedot

Työnhakijoiden ja työnantajien tuki- ja valmennuspalvelut yrityksissä ja yhdistyksissä.
Työnhakijoiden valmennuspalvelut, kaupungin toimialueille työllistäminen.