Hyppää sisältöön
Kuva: Jenniina Nummela

Uunilinnun päiväkoti

Uunilinnun päiväkoti on 73-paikkainen, viidessä ryhmässä toimiva päiväkoti. Toiminta aloitettiin vuonna 2009 arkkitehti Pasi Siistosen suunnittelemassa rakennuksessa. Viihtyisä ja toimiva päiväkotimme sijaitsee lähellä Riihimäen keskustaa palveluineen. Päiväkodistamme on lyhyt matka moniin mukaviin retkikohteisiin kuten kirjastoon, Keskusurheilupuistoon sekä useisiin leikkipuistoihin.

  • Tavoitteenamme on, että toimintamme on kiireetöntä ja luo kannustavan ilmapiirin, jossa lapsi kokee olonsa turvalliseksi. Kannustamme lapsia omatoimisuuteen kaikissa tilanteissa. Päiväkodissamme lapsella on oikeus tulla kuulluksi ja nähdyksi ja hän voi vaikuttaa itseään koskeviin asioihin. Sitoudumme lapsilähtöiseen toimintaan ja jokainen lapsi on meille samanarvoinen. Avoin yhteistyö perheiden kanssa on meille tärkeää.

  • Punasiivet on 3–5-vuotiaiden pienryhmä. Lapsia ryhmässä on 12. Toiminnasta vastaavat varhaiskasvatuksen erityisopettaja, varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

    Sinisiivet on 3–5-vuotiaiden ryhmä. Lapsia ryhmässä on 21. Toiminnasta vastaavat varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

    Vihersiivet on 3–5-vuotiaiden ryhmä. Lapsia ryhmässä on 21. Toiminnasta vastaavat varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

    Keltasiivet on alle 3-vuotiaiden ryhmä. Lapsia ryhmässä on 12. Toiminnasta vastaavat varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

    Kirjosiivet on ulkoilu- ja luontopainotteinen 3-5-vuotiaiden ryhmä. Ryhmässä on seitsemän lasta. Toiminnasta vastaa varhaiskasvatuksen opettaja.

Yhteystiedot

Haapahuhdan päiväkoti, Uunilinnun päiväkoti, Haapahuhdan koulun varhaiskasvatusyksikkö ja Pohjoisen koulun varhaiskasvatusyksikkö
Haapahuhdan päiväkoti, Uunilinnun päiväkoti, Haapahuhdan koulun varhaiskasvatusyksikkö ja Pohjoisen koulun varhaiskasvatusyksikkö