Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kaksi lasta kiipeilee kiipeilytelineessä
Kuva: Jenniina Nummela

Herajoen päiväkoti

Toimimme Herajoen koulun tiloissa Haapala-rakennuksessa, yhdessä esiopetuksen ja koulun iltapäivätoiminnan kanssa. Herajoella on yksi 3–5-vuotiaiden varhaiskasvatusryhmä.

Hyödynnämme koulun monipuolista pihaa arjessa paljon niin metsäretkin kuin kenttäpelein. Käytössämme on myös hyvin varusteltu koulun liikuntasali.

Harjoittelemme päivittäin kaveri- ja vuorovaikutustaitoja, tunne- ja turvataitoja sekä arjen perusasioita lasta kannustavalla toiminnalla. Arvojamme ohjaavat Riihimäen kaupungin oma sekä valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ja Huomaa hyvä -pedagogiikka.

  • Päiväkotimme on avoinna klo 6.30–17.00 ja erikseen sovitusti vanhempien työstä tai opiskelusta johtuvista syistä klo 17.30 asti.

  • Toimintaamme ohjaa avoimuus, kannustavuus, tasavertaisuus ja myönteinen ilmapiiri. Kohtaamme kaikki lapset ja perheet tasa-arvoisesti erilaisuus huomioiden. Luomme ilmapiiriä, jossa jokainen saa olla oma itsensä yksilönä ja tuntea ylpeyttä itsestään. Osallisuus ja lapsilähtöisyys on perustana toiminnan suunnittelulle. Riihimäen kaupungin kärkihankkeena toimiva robotiikka näkyy arjessamme vahvasti.

    Ryhmämme 5-vuotiaat toimivat opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) kaksivuotisen esiopetuskokeilun verrokkiryhmänä.

  • Mansikat on 3–5-vuotiaiden ryhmä, jossa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Yhteystiedot

Piikinmäen päiväkoti, Herajoen päiväkoti ja Herajoen koulun varhaiskasvatusyksikkö
Piikinmäen päiväkoti, Herajoen päiväkoti ja Herajoen koulun varhaiskasvatusyksikkö