Hienoa, että olet valinnut opiskelukaupungiksesi Riihimäen. Et ole yksin, sillä täällä ammattiin opiskelee noin 1 000 nuorta Hämeen ammattikorkeakoulussa, Hyriassa ja Suomen ympäristöopistossa.

Täällä kaikki on kävelymatkan päässä. Liikkumaan pääset yksin tai ryhmässä vaikka uimahallissa, jäähalleissa tai jalkapallokentillä. Vilkkaassa kulttuurikaupungissa on tarjolla tapahtumia ja näyttelyitä ympäri vuoden.

Olemme keränneet sinulle hyödyllisiä linkkejä, kysymyksiä ja uutisia tällä sivulle, jotta pääset tutustumaan ja asettumaan uuteen kotikaupunkiisi. Kerro, mitä muita linkkejä ja vastauksia tarvitset omalle sivullesi!

 

Lataa Riihimäki puhelimeesi

Mobiilikunta-sovelluksesta näet nopeasti uusimmat uutiset ja tuoreimmat tapahtumat – myös kartalla. Mobiilikunta kertoo niin koulujen ruokalistat kuin uimahallin aukioloajat. Sovelluksen avulla voit antaa palautetta tai tehdä vikailmoituksen vaikka kuvan kanssa.

Lue lisää ja lataa itsellesi

Kaikki Riksun tapahtumat

Riihimäen tapahtumakalenteri kokoaa kaikki Riksun tapahtumat yhdelle kartalle. Tapahtumia voi tarkastella myös vaikka kuukauden, kohderyhmän tai tapahtumapaikan perusteella.

Tapahtumakalenteriin voi tapahtuman ilmoittaa kuka tahansa kalenterista löytyvällä lomakkeella. Kalenteriin ilmoitetut tapahtumat näkyvät myös Mobiilikunta-sovelluksessa.

Tutustu monipuoliseen tapahtumakalenteriin!