Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäen musiikkiopistoon otetaan uusia oppilaita ilmoittautumisjärjestyksessä

19.4.2024 Tiedotteet Opi ja kasvata Musiikkiopisto Taiteen perusopetus

Kiiltävä trumpetti ja soittajan sormet.
Kuva: Pixabay

Lauantaina 20. huhtikuuta kello 10 avautuu uusien oppilaiden ilmoittautuminen Riihimäen musiikkiopistoon taiteen perusopetuksen opintoihin. Opetukseen voivat hakea kaikki Riihimäen, Lopen ja Hausjärven kuntien asukkaat.

Myös musiikkileikkikouluun ja avoimen osaston opintoihin haku alkaa samassa yhteydessä. Soiton opiskelun aloitukseen ei ole pääsykoetta, vaan oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa riihimaki.eepos.fi.

Tule tutustumaan soittimiin MusaFestareille

Musiikkiopistoon etsitään uusia soittajia erityisesti orkesterisoittimiin. Soitinvalikoima on todella laaja ja soittimiin voi tulla tutustumaan MusaFestareille lauantaina kello 10-13. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on osa Riihimäen kaupungin kulttuuritoimen Lasten kulttuurilauantait -sarjaa. Tule kuuntelemaan pieniä konsertteja, tapaamaan musiikkiopiston väkeä ja kokeilemaan soittimia musiikkiopiston päärakennukseen osoitteessa Valtakatu 10.

Musiikkiopinnot ovat kaiken ikäisille

Musiikkia pääsevät opiskelemaan kaiken ikäiset ihmiset, vaikka suurin osa oppilaista onkin lapsia ja nuoria. Taiteen perusopetuksen opinnot etenevät tasolta toiselle ja ne sisältävät musiikin opetusta monipuolisesti orkestereissa ja yhtyeissä, musiikin hahmotusaineissa ja lisäksi soittotunneilla. Opiskelu etenee opetussuunnitelman mukaan.

Avoimella osastolla voit kokeilla muutaman kerran

Musiikkiopiston avoin osasto on tarkoitettu sellaisille ihmisille, jotka haluavat opiskella vain yksityistunneilla tai esimerkiksi kokeilla muutaman kerran jotain tiettyä soitinta. Avoimen osaston opiskelun maksavat kokonaisuudessaan oppilaat itse, kun taas taiteen perusopetuksen kustannuksiin osallistuvat kunnat ja valtio.

Ilmoittautuminen musiikkiopistoon

Lukukausimaksut

Opiston soitinvalikoima

Lasten kulttuurilauantait

Lisätiedot