Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kumelasta ja Metsäkorvesta tontit huutokauppaan

22.3.2024 Tiedotteet Asu ja rakenna Asuminen Tontti

Ilmakuvassa Upokkaantie 19 b -tontti

Kumelan asuinalueelta Upokkaantieltä sekä Metsäkorven Korpelanpolulta tulee perjantaina 22.3.2024 kello 12.00 haettavaksi omakotitalotontit.

Upokkaantie 19 b -osoitteessa sijaitseva Kumelan asuinalueen tontti on kooltaan 5008 neliötä, ja rakennusoikeutta tontilla on 1002 kerrosneliötä. Laaja tontti sijaitsee asutuksen keskellä. Tontti soveltuisi hyvin rakennusliikkeelle, sillä sille on mahdollista rakentaa yhtiömuotoinen erillispientalojen kokonaisuus.

Ilmakuvassa talvimaisemassa metsäinen tontti, jonka molemmilla puolilla asutusta. Metsätontin päälle piirretty punaiset nuolet.
Upokkaantie 19b -tontti

Korpelanpolku 8 -osoitteessa sijaitseva Metsäkorven tontti on 1198 neliömetrin kokoinen, ja rakennusoikeutta sillä on 250 kerrosneliötä. Kyseessä on kulmatontti rauhallisen tien lopussa. Molemmat tontit ovat maastonmuodoiltaan tasaisia.

Ilmakuva talvisesta metsäisestä tontista, etualalla omakotitalo
Korpelanpolku 8 -tontti

”Metsäkorpi on rauhallinen asuinalue neljän kilometrin päässä Riihimäen rautatieasemalta. Yhteisöllinen ja luonnonläheinen asuinalue sijaitsee hyvien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä, muun muassa Hatlamminsuo on aivan lähellä. Kumelan asuinalueelta on hyvät kulkuyhteydet Helsinki-Tampere-moottoritielle. Valmiiksi rakennetulla omakoti- ja rivitaloalueella palvelut ovat lähellä, ja keskustaan on matkaa kolme kilometriä”, Riihimäen kaupungin tonttiasiantuntija Taru Ahoniemi kertoo.

Tontteja voi hakea toukokuun loppupuolelle saakka

Tonttien sähköinen haku on auki 22.3–25.5.2024 ja niiden lähtöhinta on nolla euroa. Voit tutustua parhaillaan huutokaupassa oleviin tontteihin huutokaupat.com -sivustolla.

Kaupan jälkeen tonteilla on kolmen vuoden rakentamisvelvoite eikä ostaja saa myydä tonttia eteenpäin rakentamattomana.

Lisätiedot