Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Janne Kataja yllään ruskea pikkutakki jossa rinnassa iso punainen R. Tausta punakeltainen ja yläreunassa teksti Sisäänheittäjä.

Tervetuloa sisäänheitettäväksi

Riihimäki, Etelä-Suomen iloa säkenöivä keskipiste, on keskeisellä paikalla ja monille tuttu. Usein Riihimäki on kaupunki, jonka läpi matkataan muualle. Mitä tuhlausta, sillä Riihimäellä on paljon tarjottavaa pidemmällekin, jopa loppuelämän kestävälle visiitille! Tätä asiaa auttamaan olemme rekrytoineet Riihimäelle Sisäänheittäjän – koko kansan rakastaman viihteen monitaiturin Janne Katajan. Antaudu sisäänheitettäväksi ja koe Riihimäki uusin silmin!

Näin haet omaa Si­sään­heit­tä­jää!

Harkitsetko Riihimäelle muuttoa? Haluatko tutustua kaupunkiin yhdessä oman Sisäänheittäjän kanssa? Henkilökohtaisen Sisäänheittäjän tarkoituksena on helpottaa Riihimäelle muuttoa, tutustuttaa kaupunkiin sekä esitellä aitoa Riihimäkeä.

Sisäänheittäjä on sitoutunut yhteen tapaamiseen, jonka aikana voitte vierailla kirjastossa, tutustua kaupunkiin tai käydä vaikka uimassa.  Tämän jälkeen toiminta jatkuu siten kuin Sisäänheittäjä ja Riihimäestä kiinnostunut keskenään sopivat. Kaikki on mahdollista elinikäiseen ystävyyteen saakka.

Kaikki Sisäänheittäjät ovat yli 18-vuotiaita.

Haluatko oman Sisäänheittäjän? Jos haluat, täytä lomake huolellisesti ja kerro yhteystietojesi lisäksi esimerkiksi kiinnostuksen kohteistasi. Tietoja hyödynnetään, kun sinulle valitaan oma Sisäänheittäjä.

Täytä lomake.

Riihimäkeläinen, haluatko Sisäänheittäjäksi?

Kaupunki etsii jatkuvalla haulla riihimäkeläisiä Sisäänheittäjiksi kaupunkiin muuttaville tai muuttoa harkitseville henkilöille ja perheille. Sisäänheittäjien tarkoituksena on helpottaa Riihimäelle muuttoa, tutustuttaa kaupunkiin sekä esitellä heille aitoa Riihimäkeä.

Kaupunki yhdistää Sisäänheittäjät ja Riihimäestä kiinnostuneet toisiinsa esimerkiksi iän, harrastuksen tai muiden yhdistävien tekijöiden perusteella. Yhdistämisessä otetaan huomioon Riihimäestä kiinnostuneen toiveet.

Sisäänheittäjiksi haetaan monipuolisesti kaikenlaisia riihimäkeläisiä; lapsiperheitä, pariskuntia, sinkkuja ja eläkeläisiä. Sisäänheittäjät sitoutuvat yhteen tapaamiseen. Yhteisiin aktiviteetteihin voi kuulua esimerkiksi kaupunkiin tutustumista, vierailuja kirjastossa tai muissa riihimäkeläisissä paikoissa sekä yhteistä tekemistä vaikka uiden, lavatansseissa käyden tai marjastaen. Tämän jälkeen toiminta jatkuu siten kuin Sisäänheittäjä ja Riihimäestä kiinnostunut keskenään sopivat.

Sisäänheittäjäksi voi hakea kuka tahansa yli 18-vuotias riihimäkeläinen. Haku jatkuu toistaiseksi. Ensimmäinen koulutustilaisuus järjestettiin 28.3.2023. Uusia koulutustilaisuuksia järjestetään tarpeen mukaan. Kaupunki palkitsee Sisäänheittäjät R-tuotepaketeilla ja lippupaketeilla.

Ensimmäinen ja tunnetuin Sisäänheittäjä on näyttelijä ja yrittäjä, riihimäkeläisyydestään ylpeä Janne Kataja, joka jatkaa Sisäänheittäjänä muiden riihimäkeläisten kanssa.

Haluatko olla Sisäänheittäjä? Jos vastasit kyllä, täytä lomake huolellisesti. Kerro lomakkeella yhteystietojesi lisäksi myös omasta asumismuodostasi ja kiinnostuksen kohteistasi. Näitä tietoja hyödynnetään, kun Sisäänheittäjä ja sisäänheitettävä eli Riihimäellä muuttoa harkitseva yhdistetään toisiinsa.

Täytä lomake.

Tutustu Sisäänheittäjiimme

Jannen lisäksi meillä on jo kolmisenkymmentä Riihimäkeä edustavaa Sisäänheittäjää. Haluamme esitellä heistä osan teille. Kymmenen Sisäänheittäjää jakavat tarinansa verkkosivuillamme sekä kaupungin somekanavissa. Klikkaa itsesi esittelyihin ja ihastu!

Sisäänheittäjät esittäytyvät.

Katso sisäänheittäjän seikkailut

Katso, miten Janne Kataja toimii Riihimäen sisäänheittäjänä.