Hyppää sisältöön
Janne Kataja yllään ruskea pikkutakki jossa rinnassa iso punainen R. Tausta punakeltainen ja yläreunassa teksti Sisäänheittäjä.

Tervetuloa sisäänheitettäväksi

Riihimäki, Etelä-Suomen iloa säkenöivä keskipiste, on keskeisellä paikalla ja monille tuttu. Usein Riihimäki on kaupunki, jonka läpi matkataan muualle. Mitä tuhlausta, sillä Riihimäellä on paljon tarjottavaa pidemmällekin, jopa loppuelämän kestävälle visiitille. Tätä asiaa auttamaan olemme rekrytoineet Riihimäelle sisäänheittäjän – koko kansan rakastaman viihteen monitaiturin Janne Katajan. Antaudu sisäänheitettäväksi ja koe Riihimäki uusin silmin!

Katso sisäänheittäjän seikkailut

Katso, miten Janne Kataja toimii Riihimäen sisäänheittäjänä. Jos sinulle tulee sellainen olo, että joku muu voisi hoitaa homman paremmin, vieritä sivua alemmas ja osallistu kilpailuun.

Kuka Jannen kaveriksi Riihimäen sisäänheittäjäksi?

Miten sisäänheittäjän työ Jannelta mielestäsi sujui? Olisitko itse parempi? Tai tunnetko jonkun, joka olisi jopa sinua tai Jannea parempi? Kerro siitä meille lyhyen perustelun kera ja voit voittaa Riihimäen halutun tuotepaketin. Parhaat ehdotukset palkitaan ja suosituimpiin tai muuten kiinnostavimpiin ehdokkaisiin ollaan yhteydessä, sillä Riihimäellä ei voi olla liian montaa sisäänheittäjää.

Nimi
Osoite
Puhelin
Sähköposti