Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäkiset vastasivat innokkaasti Riihimäen kutsuun – lähes sata saapuu Lempi-festivaalien vip-tilaisuuteen

25.7.2023 Tiedotteet Asu ja rakenna Elä ja voi hyvin Koe ja näe Vaikuta ja tutustu Asuminen Matkailu Sisäänheittäjä Tapahtumat Viestintä ja markkinointi

Riihimäen virallinen Sisäänheittäjä, Janne Kataja kuvassa etualalla. Lisäksi teksti "Tule todistamaan vuoren Riihimäkisintä päivää Riihimäelle".

Lähes sata Riihimäki-sukunimen omaavaa henkilöä osallistuu kaupungin lauantaina 12. elokuuta järjestämään vip-tilaisuuteen Lempi-festivaaleilla.

Riihimäki-sukunimiset vierailevat Riihimäellä kaupungin virallisen Sisäänheittäjän Janne Katajan kutsusta. Kataja lähetti toukokuussa kirjeen kaikille Riihimäen ulkopuolella asuville suomalaisille, joiden sukunimi on Riihimäki. Kataja lähetti yhteensä 1 432 kirjettä eri puolelle Suomea. Eniten Riihimäki-sukunimisiä asuu Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa.

”Tilaisuuden suosio yllätti meidät täysin. Yhteydenottojen perusteella Riihimäki-sukunimiset tuntevat suurta Riihimäki-rakkautta! Paikalle on tulossa sekä perheitä että yksittäisiä Riihimäkisiä. Muutama naimisiin menoa suunnitteleva tuo mukanaan tulevan Riihimäen”, viestintä- ja markkinointipäällikkö Mia Miettinen kertoo hellyttävistä vastauksista kutsuun.

Vip-tilaisuus järjestetään Lempi rakkausfestivaalien yhteydessä. Riihimäkiset osallistuvat lauantaina illalla myös Lempi Love -konserttiin. Heidät tunnistaa tapahtumassa Sinä, minä ja Riihimäki -tarroista. Kaikki Lempeen osallistuvat voivat halutessaan kertoa suhdetilanteensa paitaan liimattavalla varattu, vapaa tai ehkä -tarralla.

”Kiitos vip-tilaisuuden osanottajamäärän kasvattamisesta kuuluu riihimäkeläisille. Alueen yritykset ja yhteisöt ovat ottaneet tapahtuman ilahduttavalla tavalla omakseen”, Miettinen kertoo.

Vip-tilaisuuden pääyhteistyökumppani on Seurahuone Group Oy. Lisäksi tapahtuman toteutuksessa ovat mukana Havi, Flow Cosmetics, Riihimäen Pieni Lelukauppa, Riihimäen taidemuseo, Suomen lasimuseo, Riihimäen Nuorisoteatteri, Riihimäen Teatteri sekä Riihimäen kaupungin liikunta- ja hyvinvointikeskus.

Jokainen Riihimäelle muuttoa harkitseva – sukunimestä riippumatta – saa halutessaan avukseen riihimäkeläisen Sisäänheittäjän, eli ihmisen, joka tutustuttaa kaupunkiin ja esittelee aitoa Riihimäkeä. Näin muuttoa harkitseva löytää helpommin henkeäsalpaavat maisemat, arjen aktiviteetit ja vaikka kaupungin parhaan kahvilan.

Riihimäkiset-kampanjaan voit tutustua kaupungin verkkosivuilla.

Lisätiedot