Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Punaisella taustalla henkilö etualalla ja teksti "Riihimäkien paikka on Riihimäellä."

Riihimäkiset

Riihimäen virallinen Sisäänheittäjä, Janne Kataja lähetti henkilökohtaisen kutsukirjeen kaikille Riihimäen ulkopuolella asuville Riihimäki-sukunimen omaaville henkilöille. Hän kutsui yhteensä 1 432 Riihimäkistä viettämään kesäpäivää Riihimäelle lauantaina 12.8.2023. Paikkakunta kuhisi tuolloin rakkautta Lempi-rakkausfestivaalien ansiosta, ja myös kaikki ulkopaikkakuntalaiset Riihimäkiset pääsivät osallistumaan tapahtumaan.

Riihimäkisille järjestettiin festareiden yhteyteen oma VIP-tapahtuma, jossa oli tarjolla pikkupurtavaa ja juomaa. He pääsivät tutustumaan Riihimäen kaupungin lisäksi muihin, jotka jakavat yhtä upean sukunimen.

Eikö sukunimesi ole Riihimäki? Voit yrittää vaihtaa sen Digi- ja väestötietoviraston avustuksella. Jos virasto heittäytyy hankalaksi, autamme mielellämme perusteluiden laatimisessa. Ai, miksi haluamme kutsua Riihimäkiset Riihimäelle? Sanoohan sen järkikin – Riihimäki on parempi kuin moni muu paikka. Täällä on hyvä olla ja tänne on helppo muuttaa.

Jokainen Riihimäelle muuttoa harkitseva saa halutessaan avukseen riihimäkeläisen Sisäänheittäjän – ihmisen, joka tutustuttaa kaupunkiin sekä esittelee aitoa Riihimäkeä. Näin löytyvät helpommin henkeäsalpaavat maisemat, arjen aktiviteetit ja vaikka kaupungin paras latte, jos niikseen tulee.

Tule käymään, et menetä mitään. Paitsi ehkä sydämesi Riihimäelle. Nähdään!

Katso Sisäänheittäjän kutsu Riihimäkisille

Hyppää upotuksen yli: Riihimäen kaupungin virallinen Sisäänheittäjä Janne Kataja kutsuu videolla kaikki Riihimäki-sukunimen omaavat Riihimäen Lempi-rakkausfestivaaleille elokuussa 2023.

Riihimäen kaupungin virallinen Sisäänheittäjä Janne Kataja kutsuu videolla kaikki Riihimäki-sukunimen omaavat Riihimäen Lempi-rakkausfestivaaleille elokuussa 2023.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.