Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Sisäänheittäjä Janne Kataja kutsui 1 432 Riihimäkistä Riihimäelle

17.5.2023 Tiedotteet Asu ja rakenna Elä ja voi hyvin Koe ja näe Vaikuta ja tutustu Asuminen Matkailu Sisäänheittäjä Tapahtumat Viestintä ja markkinointi

Henkilö, jolla on kartta kädessään. Kartassa on punaisia rukseja. Teksti: Kuuleeko Riihimäki, Riihimäki kutsuu!

Riihimäen virallinen Sisäänheittäjä Janne Kataja lähetti kirjeen kaikille Riihimäen ulkopuolella asuville suomalaisille, joiden sukunimi on Riihimäki. Kirjeet postitettiin toukokuun toisella viikolla.

”Olen äärimmäisen kateellinen Riihimäkisten sukunimestä ja mielestäni heidän kuuluisi asua Riihimäellä. Sanoohan sen järkikin – ja onhan Riihimäki parempi paikka kuin moni muu paikka”, Kataja sanoo.

Kataja lähetti yhteensä 1 432 kirjettä eri puolelle Suomea. Eniten Riihimäki-sukunimisiä asuu Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa. Kirjeen mukana Riihimäkiset saivat kutsun 12.8.2023 Riihimäen Lempi-rakkausfestivaalien kunniavieraaksi. Heille järjestetään festareiden yhteydessä VIP-tilaisuus, jonne mahtuu 50 ensin ilmoittautunutta.

Jokainen Riihimäelle muuttoa harkitseva saa halutessaan avukseen riihimäkeläisen Sisäänheittäjän – ihmisen, joka tutustuttaa kaupunkiin ja esittelee aitoa Riihimäkeä. Näin muuttoa harkitseva Riihimäki löytää helpommin henkeäsalpaavat maisemat, arjen aktiviteetit ja vaikka kaupungin parhaan kahvilan.

Riihimäkisille lähetetty kirje on jatkoa kaupungin Sisäänheittäjä-markkinointikampanjalle. Tammikuussa 2023 julkaistuissa videoissa Sisäänheittäjä Janne Kataja tutustui kaupungin tonttitarjontaan, törmäsi robottiin, järjesti kulttuurikierroksen ja sai allergisen reaktion sisään heittäessään junamatkustajia.

Riihimäkiset-kampanjaan voit tutustua kaupungin verkkosivuilla.

Katso Sisäänheittäjän kutsu Riihimäkisille

Hyppää upotuksen yli: Riihimäen kaupungin virallinen Sisäänheittäjä Janne Kataja kutsuu videolla kaikki Riihimäki-sukunimen omaavat Riihimäen Lempi-rakkausfestivaaleille elokuussa 2023.

Riihimäen kaupungin virallinen Sisäänheittäjä Janne Kataja kutsuu videolla kaikki Riihimäki-sukunimen omaavat Riihimäen Lempi-rakkausfestivaaleille elokuussa 2023.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Lisätiedot