Ilmoittautuminen taidekouluun

Ilmoittautuminen taidekoulun ryhmiin alkaa keskiviikkona 9.6.2021 klo 9.00 osoitteessa opistopalvelut.fi/riihimaki. Puhelimitse 040 330 4657. Vanhat oppilaat säilyttävät automaattisesti oman opiskelupaikkansa, eli uutta ilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Koko lukuvuoden ajan voi ilmoittautua, jos ryhmissä on tilaa.

Oppilaan yhteystiedot

Kaikki taidekoulun tiedottaminen, myös opetuskerran peruuntuminen opettajan sairastumisen vuoksi, tapahtuu oppilaiden huoltajille puhelimitse tai sähköpostitse. Siksi toivomme, että saamme matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta kaikki tieto tulee aina perille aina tarpeen tullen. Myös turvallisuussyistä on tärkeää, että oppilaiden huoltajien yhteystiedot ovat aina ajan tasalla.

Opetuksen toteutuminen

Ryhmään tulee olla ilmoittautunut viikkoa ennen opetuksen alkamista vähintään minimimäärä oppilaita. Oppilaan läsnäolo ensimmäisellä kokoontumiskerralla on tärkeää opetuksen toteutumisen vuoksi.  Jos ryhmä kutistuu, joudumme harkitsemaan ryhmien yhdistelyä opetussuunnitelmasta poiketen. Mikäli ryhmää ei voi aloittaa (vähimmäismäärä ei täyty), ilmoitamme oppilaille tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Kurssimaksujen laskutus

Kurssimaksut laskutetaan lukukauden alettua. Maksamattomat kurssimaksut menevät kaupungin muiden laskujen tavoin perintään.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1