Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Lukukausimaksut

Lukukausimaksujen eräpäivä on syyslukukaudella marraskuussa ja kevätkaudella huhtikuussa. Maksun tulee olla suoritettuna määräaikaan mennessä. Maksusuoritusten viivästyminen aiheuttaa myöhästymismaksun sekä mahdolliset muut perintäkulut sekä vaarantaa opintojen jatkumisen opistossa. Lukukausimaksuihin voi anoa ositusta.

Lukuvuoden alussa uusi oppilas voi käydä kahdella soitto- tai laulutunnilla maksutta. Kahden käyntikerran jälkeen lukukausimaksu tullaan veloittamaan täysimääräisenä. Lukukausimaksu veloitetaan täysimääräisenä myös siinä tilanteessa, että oppilas keskeyttää opintonsa kesken lukukauden ilman erityisen painavaa syytä.

Musiikkiopiston lukukausimaksut

Varsinaiset oppilaat270€
Solistinen sivuaine255€
Varhaisiän musiikkikasvatus130€
Valmennusopetus145€
Sisaralennus20%
Soitinvuokra65 € / lukukausi
Peruutusmaksu50 €

Avoimen opetuksen lukukausimaksut

Soitinopetus60€/tunti (oppitunti 45min.), 900€ lukukausi
Tasosuoritusmaksu90€
Ryhmäopinnot70€/lukukausi
Musiikin hahmotusaineet130€/ lukukausi

Vapaaoppilaspaikat

Sivistyslautakunnan päätöksen mukaan musiikkiopisto voi myöntää 15 vapaaoppilaspaikkaa tai vastaavan määrän maksuhelpotuksia. Vapaaoppilaspaikat anotaan lukuvuodeksi kerrallaan elo-syyskuussa. Musiikkiopiston apulaisrehtori voi ottaa käsittelyyn myös lukuvuoden aikana tulevat maksuhuojennus- tai vapaaoppilaspaikka-anomukset, jos vapaaoppilaspaikkamäärä ei ole täynnä.

Lisätiedot

Sähköpostitiedustelut osoitteella musiikkiopisto@riihimaki.fi