Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kuvituskuva, viulu ja nuotteja
Kuva: Pixabay

Ajankohtaista

Kiitos kaudesta 2023-2024! Opetus syyslukukaudella alkaa 9.8.2024 ja muskarin osalta 19.8.2024. Ilmoittautuminen opintoihin on käynnissä osoitteessa riihimaki.eepos.fi

Opetussuunnitelman huoneentaulu: tässä

Musiikin historian perusopintojen oppimateriaalia on toivottu usein palautettavaksi sivustollemme. Sisällön on laatinut musiikkiopiston entinen rehtori Sakari Hildén ja materiaali on ollut laajasti käytössä eri puolilla Suomea musiikkioppilaitoksissa. Materiaali on tällä hetkellä lukuversio ja näet sen tästä.

Yleiskitara ja yleishuilu -jatkohanke on päättynyt. Opetushallitus tuki vuosina 2017 ja 2019 Riihimäen musiikkiopiston työtä rahoittamalla Yleiskitara ja yleishuilu -hanketta ja jatkohanketta. Täältä löydät hankkeen aikana tuotetun materiaalin tutustuttavaksesi ja hyödynnettäväksesi. Kiitos tuesta!

Musiikkiopiston konsertit

Musiikkiopiston konsertit sopivat kaiken ikäisille ja ne pyritään järjestämään tiloihin, joihin on esteetön sisäänpääsy. Konsertteihimme on lähes aina vapaa pääsy ja niitä järjestetään musiikkiopiston lisäksi myös muissa seudun konserttitiloissa. Katso Hausjärvellä ja Lopella pidettävät konsertit Häme Eventsin sivulta. Voit tutustua kaikkiin Riihimäen tapahtumiin tapahtumakalenterin verkkosivuilla.

9.8.2024

Yö väistyy- levynjulkaisukonsertti

Konsertissa kuullaan viulisti Liisa Karhulta kesällä 2024 julkaistun Yö väistyy- levyn ohjelmistoa.

Sijainti: Riihimäen musiikkiopisto, Valtakatu 10, Riihimäki

Opettajat

Riihimäen musiikkiopisto
Riihimäen musiikkiopisto. Bändit, puhallinorkesteri, yleiskitara- ja yleishuilu -hanke.
Riihimäen musiikkiopisto ja kansalaisopisto. Bändit, yleiskitara- ja yleishuilu -hanke.
Riihimäen musiikkiopisto
Riihimäen musiikkiopisto. Myös akustinen kitara ja sähkökitara, mandoliini, banjo, dobro, muut kielisoittimet, vapaa säestys, kansanmusiikki.