Ilmoittautuminen musiikkiopistoon

  Uusi oppilas

 

Kiinnostavatko musiikkiopinnot: tule meille opiskelemaan! Uusien oppilaiden ilmoittautuminen tehdään osoitteessa riihimaki.eepos.fi, jonne pääset yllä olevasta linkistä. Oppilaat otetaan musiikkiopistoon ilmoittautumisjärjestyksessä ja vapaamuotoisen haastattelun kautta. Oppilasvalinnoissa etusijalla ovat lapset ja nuoret. Olemme siirtyneet niin sanottuun jatkuvaan hakuun, joka tarkoittaa, että oppilaita voidaan ottaa opintoihin ympäri vuotta: soitin- ja lauluopintoihin voidaan ottaa uusia oppilaita, kun oppilaspaikkoja on vapaana. Soveltuvuutta ja motivaatiota pitkän aikavälin musiikkiopintoihin arvioidaan ensimmäisen opiskeluvuoden aikana, jonka jälkeen suunnitellaan opinnoissa eteneminen.

Myös musiikkileikkikouluun, musiikkiopiston kuoroon, popjazz-perusteiden ryhmään sekä avoimeen opetukseen voit hakeutua oppilaaksi pitkin lukuvuotta.

  • Musiikkiopistossa on valittavanasi runsaasti erilaisia mielenkiintoisia soittimia:
    • Jousisoittimia: viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso
    • Puupuhaltimia: huilu, nokkahuilu, oboe, klarinetti, saksofoni, fagotti
    • Vaskipuhaltimia: trumpetti, pasuuna, käyrätorvi, baritonitorvi, tuuba
    • Muita soittimia: piano, pianon vapaa säestys, cembalo, kantele, laulu, harmonikka, kitara, sähköbasso, lyömäsoittimet

 

  Musiikkiopistossa jo opiskeleva

 

Jatkoilmoittautuminen seuraavalle lukuvuodelle tehdään oppilashallinto-ohjelma Eepoksessa keväisin. Eeposta käyttääksesi tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos tunnukset ja salasana ovat hukassa, saat uudet ottamalla yhteyttä toimistoomme musiikkiopisto(at)riihimaki.fi. Eepoksessa voit myös selata opintotietojasi ja päivittää yhteystietosi. Oppilaspaikka varataan aina kerralla koko lukuvuodeksi: syys- ja kevätlukukausi. Ilmoittautuminen on sitova.

Voit ladata Eepos-sovelluksen mobiililaitteeseesi:

.   


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 19 Ei 2 Kyllä 19 Ei 2