Riihimäen kansalaisopiston oppilaskunta ry.

Oppilaskunnan facebook-sivut: https://www.facebook.com/OppilaskuntaRKO/

Riihimäen kansalaisopiston oppilaskunta ry. on opiston yhteydessä toimiva itsenäinen yhdistys. Sen toiminta-ajatuksena on tukea opiskelua kansalaisopistossa sekä ylläpitää ja kehittää yhteishenkeä eri opintoryhmissä.

Oppilaskunnan jäsenmaksu on 12 €. Jäseneksi voivat liittyä opistolaiset ja oppilaskunnan toimintaa kannattavat henkilöt. Jäsenet saavat alennuksia Leporannan käyttömaksuista ja oppilaskunnan järjestämien retkien hinnoista.

Jäseneksi liitytään täyttämällä yhteystietolomake opiston kansliassa tai ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin. Yhdistyksen hallitus lähettää jäsenkirjeen ja jäsenmaksulaskun, jonka maksamalla jäsenyys astuu voimaan.

Yhdistyksen puheenjohtaja on vuonna 2019 Marja Leena Rimpinen, puh. 050 370 4803.

Leporanta

kuva Leporanta

Lopen Launosissa sijaitseva kesäpaikka on hankittu vuonna 1927 Riihimäen kansalaisopistolaisten talkoovoimin ja keräysvaroin. Oppilaskunnalla on hallintaoikeus Leporanta-kiinteistöön ja kunnallistamisesta tehdyn erillisen sopimuksen mukaisesti sen ensisijainen käyttöoikeus on Riihimäen kansalaisopistolla ja opistolaisilla. Myös muilla riihimäkeläisillä on toissijainen oikeus käyttää ko. aluetta ja sen palveluja.

Päärakennuksessa on keittiö ja takkahuone, vintillä kaksi makuuhuonetta. Rannassa on sauna ja vene sekä kaksi grillipaikkaa. Leporannan osoite on Suviniementie 283.

Rannassa on lähdevesikaivo, ei vesi- ja viemäriverkkoa. Keittiön varustuksiin kuuluu hella ja uuni, jääkaappi ja kaksilitrainen kahvinkeitin. Kaapista löytyy muutama kattila, paistinpannu ja tiskivadit. Kahvitarjoiluun on kuppeja n. 20 hengelle ja ruokailuvälineitä n. 10 hengelle. Grillipaikalla on muurikkapannu.

Vintin makuuhuoneissa on laverit, patjat ja tyynyjä, yöpyminen omilla vuodevaatteilla. Rinteestä löytyy biohuussit. Saunassa on kaksi erillistä pukuhuonetta ja jatkuvalämmitteinen kiuas. Saunaan tulee hanasta kaivovesi. Lauteille mahtuu 7-10 henkilöä.

Leporantaan valitaan hoitokunta vuosittain oppilaskuntayhdistyksen vuosikokouksessa.

Leporanta on varattavissa 1.5. lähtien yksityistilaisuuksiin ja esim. perhejuhliin, p. 050 347 1284. Saunomisesta ja yksityisvarauksista peritään kulukorvausta, jolla katetaan Leporannan hoitokustannukset.

 

Leporannan hinnasto 2020

Saunamaksut

Vieraat
– saunailta 80 €/ilta
– sauna ja yöpyminen 100 €/vrk
– päivätapahtumat ilman saunaa 30 €

Yhdistyksen jäsenten perhetilaisuudet
– saunailta 60 €/vrk

Opiston ryhmät, ilmainen

Leirikoulut

Alakoulut 3 €/hlö/pvä (väh. 40 €)
Yläkoulut 80 € saunailta, 100 € sauna + yöpyminen

Sauna-aika 3 tuntia. Saunailta klo 24 asti, vuorokausi seuraavaan päivään klo 12.00.

Lisätiedot ja varaukset
050 347 1284

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 8 Ei 2 Kyllä 8 Ei 2