Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kursseille alkaa ke 12.6.2019 klo 10 internetissä osoitteessa: https://www.opistopalvelut.fi/riihimaki ja opistolla, Puistikko 5, 11100 Riihimäki (kesäkuussa, heinäkuun opisto on suljettu). Lukuvuoden 2019-2020 kurssit tulevat nettiin kesäkuun alussa.
Ei puhelinilmoittautumisia.

Painetun opinto-ohjelman voi noutaa kansalaisopistolta  ja kirjastosta.

Opettajalle tehty ilmoittautuminen ei riitä!

Koko lukuvuoden ajan voi ilmoittautua, jos kursseilla on tilaa. Ilmoittautuessa saat reaaliaikaisen tiedon siitä oletko päässyt kurssille vai oletko varasijalla. Puhelimitse tai opettajalle ei voi ilmoittautua.
Hae  opinto-ohjelma opistosta ja seuraa lehti-ilmoittelua sekä kotisivujamme.

Huom! Opinto-ohjelmassa tunti tarkoittaa 45 minuutin oppituntia.

Avoimen yliopiston kursseille ilmoittaudutaan Hämeen kesäyliopistoon, puh. 050 550 2170.

Kurssien toteutuminen

Kursseilla tulee olla viikkoa ennen kurssin alkamista vähintään kymmenen ilmoittautunutta(lukuunottamatta muutamia poikkeuskursseja). Läsnäolosi ensimmäisellä kokoontumiskerralla on tärkeää kurssin alkamisen vuoksi.  Jos opintoryhmä kutistuu alle kymmenen, joudumme harkitsemaan ryhmän lopettamista opetussuunnitelmasta poiketen. Mikäli kurssi ei toteudu (vähimmäismäärä ei täyty), ilmoitamme opiskelijoille tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Huom! Erillistä ilmoitusta kurssin alkamisesta ei lähetetä! Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Opetuskerran peruuntumisesta opettajan esteen vuoksi ilmoitetaan opiskelijoille puhelimitse, sähköpostitse tai opetuspisteessä. Toivomme, että annat matkapuhelinnumerosi/sähköpostiosoitteesi, jotta voimme informoida mahdollisista kurssimuutoksista.

Huom! Koko lukuvuoden kurssi voidaan perua yhden kerran lukukauden aikana ilman, että korvauskertaa järjestetään. Tämä ei koske lyhytkursseja.

Kurssimaksujen laskutus >>

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 10 Ei 29 Kyllä 10 Ei 29