Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kursseille 9.6.2021 klo 9 alkaen opistopalvelut.fi/riihimaki ja puhelimitse 040 330 4657.

Voit ilmoittautua koko lukuvuoden ajan, jos kursseilla on tilaa. Ilmoittautuessasi saat reaaliaikaisen tiedon siitä, oletko päässyt kurssille vai oletko varasijalla. Varasijoilta otamme osallistujia mukaan kursseille, jos paikkoja vapautuu. Kurssipaikkoja voimme lisätä esimerkiksi mahdollisien korona-rajoitusten purkamisen yhteydessä.

Huom! Opinto-ohjelmassa tunti tarkoittaa 45 minuutin oppituntia.

Kurssien toteutuminen

Kursseilla tulee olla viikkoa ennen kurssin alkamista vähintään minimäärä ilmoittautuneita.  Jos opintoryhmä kutistuu alle minimimäärän, joudumme harkitsemaan ryhmän lopettamista opetussuunnitelmasta poiketen. Mikäli kurssi ei toteudu (vähimmäismäärä ei täyty), ilmoitamme opiskelijoille tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Huom! Erillistä ilmoitusta kurssin alkamisesta emme lähetä! Jos kurssi tai luento toteutetaan etätoteutuksena ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla lisätietoa toteutuksesta ennen kurssin/luennon alkua.

Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Opetuskerran peruuntumisesta opettajan esteen vuoksi ilmoitamme opiskelijoille puhelimitse, sähköpostitse tai opetuspisteessä. Toivomme, että annat matkapuhelinnumerosi/sähköpostiosoitteesi, jotta voimme informoida mahdollisista kurssimuutoksista.

Huom! Koko lukuvuoden kurssi voidaan perua yhden kerran lukukauden aikana ilman, että korvauskertaa järjestetään. Tämä ei koske lyhytkursseja.

Kurssimaksujen laskutus >>

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 14 Ei 43 Kyllä 14 Ei 43