Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kursseille opistopalvelut.fi/riihimaki ja puhelimitse 040 330 4657 ja 050 500 1722.

Huom! Opiskelijat, joilta jäi koko lukuvuoden kurssi kesken keväällä 2020, saavat 10 euron alennuksen kurssista. Muista ilmoittaa tästä opistolle riihimaen (at) kansalaisopisto.fi. Älä maksa kurssia verkossa, saat laskun kurssin alettua.

Opettajalle ei voi ilmoittautua, ilmoittaudu aina verkossa tai toimistoon.

Koko lukuvuoden ajan voi ilmoittautua, jos kursseilla on tilaa. Ilmoittautuessa saat reaaliaikaisen tiedon siitä oletko päässyt kurssille vai oletko varasijalla.

Huom! Opinto-ohjelmassa tunti tarkoittaa 45 minuutin oppituntia.

Kurssien toteutuminen

Kursseilla tulee olla viikkoa ennen kurssin alkamista vähintään minimäärä ilmoittautuneita. Läsnäolosi ensimmäisellä kokoontumiskerralla on tärkeää kurssin alkamisen vuoksi.  Jos opintoryhmä kutistuu alle minimimäärän, joudumme harkitsemaan ryhmän lopettamista opetussuunnitelmasta poiketen. Mikäli kurssi ei toteudu (vähimmäismäärä ei täyty), ilmoitamme opiskelijoille tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Huom! Erillistä ilmoitusta kurssin alkamisesta ei lähetetä! Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Opetuskerran peruuntumisesta opettajan esteen vuoksi ilmoitetaan opiskelijoille puhelimitse, sähköpostitse tai opetuspisteessä. Toivomme, että annat matkapuhelinnumerosi/sähköpostiosoitteesi, jotta voimme informoida mahdollisista kurssimuutoksista.

Huom! Koko lukuvuoden kurssi voidaan perua yhden kerran lukukauden aikana ilman, että korvauskertaa järjestetään. Tämä ei koske lyhytkursseja.

Kurssimaksujen laskutus >>

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 11 Ei 33 Kyllä 11 Ei 33