Taiteiden yö 2019

Nuorten Riksu

Riihimäellä nuorille tarjotaan monipuolisia ja turvallisia toimintamahdollisuuksia aikuisten ohjaamana ja tukemana. Nuorisopalvelut järjestää viikoittain erilaisia kerhoja, avointa toimintaa sekä erikoisohjelmaa loma-aikoina. Nuorisotyöntekijöitä tapaa myös kouluilla ja eri tapahtumissa. Kaupungista löytyy kaksi  nuorisotilaa sekä aktiivinen nuorisovaltuusto. Palveluihimme kuuluu myös etsivä- ja erityisnuorisotyö, joka tukee ja auttaa eri elämäntilanteissa.

”Riihimäkeläiset nuoret ovat aktiivisia ja vastuullisia toimijoita, joilla on terveet elämäntavat sekä turvallinen yhteisö harrastaa ja toimia.” Nuorisopalvelujen visio

 

Nuorisopalveluiden tennarilogo

Nuorisotilojen avoimet illat ja kerhotoiminta

HUOM!!

Toistaiseksi nuorisopalveluiden tarjonta on siirtynyt verkkoon.

Nupa Discordissa ti,to ja pe klo 17 – 20 ja la 18 – 21
Etsivät nuorisotyöntekijät päivystävät ma-pe 8-16
https://discord.gg/UHmVHeX 

Voit ladata itsellesi Discord-sovelluksen täältä.

Lisäksi instalive maanantaisin 12.00, keskiviikkoisin klo 16-17 ja perjantaisin 12.00

Nuorisotyöntekijöille voi lähettää viestiä (löydät meidät myös Whatsapista, Snapchatista, Facebookista, Instagramista ja Telegrammista) tai soittaa asiassa kuin asiassa; huolista ja ilonaiheista. Työntekijään voi ottaa yhteyttä myös vaikka ei olisi sen kummempaa asiaakaan. Otamme myös vinkkejä vastaan teemoista ja aiheista Discord-päivystyksiin ja Instaliveen. Pidetään huolta itsestämme ja toisista!

 

 

Nuorisokeskus Monarin avoin toiminta

Kerho- ja iltapäivätoiminta 

Kuva tennareista

Kevään 2020 tapahtumat peruttu

Kaikki nuorisopalveluiden tapahtumat ovat koronavirusepidemian vuoksi toistaiseksi peruutettu. Seuraa Riihimäen nuorisopalveluita sosiaalisessa mediassa.