Nuorten Riksu

Riihimäellä nuorille tarjotaan monipuolisia ja turvallisia toimintamahdollisuuksia aikuisten ohjaamana ja tukemana. Nuorisopalvelut järjestää viikoittain erilaisia kerhoja, avointa toimintaa sekä erikoisohjelmaa loma-aikoina. Nuorisotyöntekijöitä tapaa myös kouluilla ja eri tapahtumissa. Kaupungista löytyy kaksi  nuorisotilaa sekä aktiivinen nuorisovaltuusto. Palveluihimme kuuluu myös etsivä- ja erityisnuorisotyö, joka tukee ja auttaa eri elämäntilanteissa.

”Riihimäkeläiset nuoret ovat aktiivisia ja vastuullisia toimijoita, joilla on terveet elämäntavat sekä turvallinen yhteisö harrastaa ja toimia.” Nuorisopalvelujen visio

 

Nuorisopalveluiden tennarilogo

Nuorisotilojen avoimet illat ja kerhotoiminta

Riihimäellä on avointa toimintaa ja kerhoja kahdella nuorisotilalla. Monarilla ja Peltsin Clubilla on iltoja eri ikäryhmille, tytöille ja pojille on myös omia iltoja.

Nuorisokeskus Monarin avoin toiminta

Peltsin Clubin avoin toiminta

Kerho- ja iltapäivätoiminta 

Tajua mut logo

Tajua Mut! haluaa auttaa ajoissa

Tajua Mut! -toimintamallin tarkoituksena on ohjata riihimäkeläiset apua tarvitsevat 12-28-vuotiaat nuoret tukipalveluiden piiriin entistä varhaisemmassa vaiheessa. Nuorten kanssa toimivien yhteistyötä malli helpottaa ja tiivistää.

Lue lisää Tajua Mutin nettisivuilta