Taiteiden yö 2019

Nuorten Riihimäki

Riihimäellä nuorille tarjotaan monipuolisia ja turvallisia toimintamahdollisuuksia aikuisten ohjaamana ja tukemana. Kaupungin nuorisopalvelut järjestää viikoittain erilaisia kerhoja, avointa toimintaa sekä erikoisohjelmaa loma-aikoina. Nuorisotyöntekijöitä tapaat myös kouluilla ja erilaisissa tapahtumissa. Meiltä saat myös palveluja, jotka tukevat ja auttavat eri elämäntilanteissa. Etsivä nuorisotyö, erityisnuorisotyö ja Ohjaamo ovat juuri sinua varten.

Nuorisopalveluiden visio:

”Riihimäkeläiset nuoret ovat aktiivisia ja vastuullisia toimijoita, joilla on terveet elämäntavat sekä turvallinen yhteisö harrastaa ja toimia.”

 

Nuorten aikuisten kahvila Monarilla! 

Kaupunki sai monia toiveita siitä, että nuorille aikuisille olisi oma tila viettää aikaa. Nyt pyyntöön on vastattu. Avasimme Monarille kahvila pOintin, joka on nimenomaan tarkoitettu vanhemmille nuorille. Tarjoamme joka keskiviikko kahvia ja purtavaa, sekä juttuseuraa, sitä kaipaaville. Olemme erittäin iloisia kahvilasta ja toivottavasti nähdään mahdollisimman paljon kävijöitä! Kahvilan aikana toimii samassa tilassa myös Ohjaamo (klo 13.30-16.30),joten asioiden hoito onnistuu samalla kuin vahingossa. Olet erittäin tervetullut myös vain nauttimaan kupposen kahvia hyvässä seurassa.
Keskiviikkoisin klo 13.30-18.00.