Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Beach Party tapahtuma

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on sinulle aina vapaaehtoista ja maksutonta palveluihin ohjaamista ja neuvomista sekä rinnalla kulkemista.​ Palvelu on tarkoitettu sinulle, joka olet alle 29-vuotias riihimäkeläinen.

Milloin voin ottaa yhteyttä etsivään nuorisotyöhön?

  • Etkö keksi, mitä seuraavaksi tekisit?
  • Onko raha-asioissa tai muissa arjen asioissa pulmia?
  • Haluaisitko jutella luottamuksellisesti mieltäsi painavista asioista?
  • Mietitkö, mikä on sun juttu?
Hyppää upotuksen yli: Mistä etsivässä nuorisotyössä on kyse? Etsivän nuorisotyön animaatiot kuvaavat etsivän nuorisotyön prosessia nuoren kanssa, yhteydenottoa ja yhdessä tekemistä.

Mistä etsivässä nuorisotyössä on kyse? Etsivän nuorisotyön animaatiot kuvaavat etsivän nuorisotyön prosessia nuoren kanssa, yhteydenottoa ja yhdessä tekemistä.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Näin tavoitat meidät

Meihin voit ottaa yhteyttä itsellesi mieleisellä tavalla: puhelulla, viestillä, sähköpostilla, sosiaalisessa mediassa tai jättämällä yhteydenottopyynnön Yhteys etsivään -sivustolla.

Työskentelemme muun muassa oppilaitoksista, puolustusvoimilta, siviilipalveluskeskuksesta, Kelasta ja TE-palveluista ohjattujen nuorten kanssa. Tavoittelemme myös sinua, jota muut toimijat eivät ole tavoittaneet. ​Työmme on liikkuvaa ja seinätöntä – työtä tehdään siellä, missä sinä ja muut nuoret olette. ​Löydät meidät myös Riihimäen seudun Ohjaamosta.

Yhteystiedot