Hyppää sisältöön

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on sinulle aina vapaaehtoista palveluihin ohjaamista ja neuvomista sekä rinnalla kulkemista.​ Palvelu on tarkoitettu kaikille riihimäkeläisille alle 29-vuotiaille nuorille ja se on maksutonta.

Milloin ottaa yhteys etsivään nuorisotyöhön?

  • Etkö keksi, mitä seuraavaksi tekisit?
  • Onko raha-asioissa tai muissa arjen asioissa pulmia?
  • Haluaisitko jutella luottamuksellisesti mieltäsi painavista asioista?
  • Mietitkö, mikä on sun juttu?
Hyppää upotuksen yli: Mistä etsivässä nuorisotyössä on kyse? Etsivän nuorisotyön animaatiot kuvaavat etsivän nuorisotyön prosessia nuoren kanssa, yhteydenottoa ja yhdessä tekemistä.

Mistä etsivässä nuorisotyössä on kyse? Etsivän nuorisotyön animaatiot kuvaavat etsivän nuorisotyön prosessia nuoren kanssa, yhteydenottoa ja yhdessä tekemistä.

Näin tavoitat meidät

Meihin voit ottaa yhteyttä itsellesi mieleisellä tavalla: puhelulla, viestillä, sähköpostilla, sosiaalisessa mediassa tai jättämällä yhteydenottopyynnön Yhteys etsivään -sivustolla.

Työskentelemme muun muassa oppilaitoksista, puolustusvoimilta, siviilipalveluskeskuksesta, Kelasta ja TE-palveluista ohjattujen nuorten kanssa. Tavoittelemme myös niitä nuoria, joita muut toimijat eivät ole tavoittaneet. ​Työmme on liikkuvaa ja seinätöntä – työtä tehdään siellä, missä nuoret ovat. ​

Etsivä nuorisotyö on tavoitettavissa myös Riihimäen seudun Ohjaamossa.

Nuorille aikuisille tarkoitettu kahvila pOint on avoinna keskiviikkoisin klo 13.30-18.00 Monarilla, Uudenmaankatu 1, Riihimäki. Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa, pelailua ja hengailua – tervetuloa!

Lisätietoja