Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kerhotoimintaa Monarilla

Leirit, retket ja tapahtumat

Järjestämme vuoden mittaan erilaisia tapahtumia nuorisotilalla. Syys- ja talvilomalla tarjoamme eri ikäisille nuorille runsaasti toimintaa kuten esimerkiksi erilaisia retkiä. Kesäisin järjestämme muun muassa päiväleiritoimintaa.

 • Riihimäen kaupungin nuorisopalveluiden kesäleiri-ilmoittautuminen aukeaa

  maanantaina 10.4.2023.

  Ilmoittautuminen sulkeutuu sunnuntaina 30.4.2023.

  Leiri I on 5.–9.6. ja Leiri II 12.–16.6. (HUOM! Leiri I alkaa täyttymään, paikkoja 5 jäljellä. Leirillä II paikkoja 12.)

  Leirit on tarkoitettu 3.–6.-luokille siirtyville, ensisijaisesti riihimäkeläisille lapsille.

  Leirit ovat päiväleirejä. Leiripäivä alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 15.00.

  Leirin hinta on 30 euroa/leiriläinen ja se laskutetaan myöhemmin.

  Aloituspaikkoja on 30. Mikäli ilmoittautuneita on yli tuon määrän, joudumme valitettavasti arpomaan leiripaikat.

  Ilmoitamme kaikille tilanteesta ilmoittautumisajan päätyttyä.

  Leirillä tarjotaan kaikkina päivinä lounas ja välipalaa.

  Klikkaa tästä, täytä lomake huolellisesti ja lähetä.

  Lisätietoja nuoriso-ohjaaja Heikki Leväniemi mieluummin sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)riihimaki.fi

  puh. 040 330 4715

   

   

   

   

 • Ryhmä täynnä!

  Riihimäen kaupungin nuorisopalvelut etsii osallistujia heinäkuussa 2023 järjestettävään Erasmus+-rahoitteiseen, kolmen maan yhteiseen nuorisovaihtoon. Projektin isäntämaana on Slovenia ja kolmas osallistujamaa on Romania. Rahoituspäätös Slovenian kansalliselta toimistolta ei ole vielä varmistunut, mutta osallistujia etsitään kuitenkin jo.

  Kumppanit ovat ennestään tuttuja; heidän kanssaan toteutettiin “Melt down the Cultural Iceberg”, projekti, joka pyrki vähentämään
  nuorien tai nuoriin kohdistuvia stereotypioita ja ennakkoluuloja.

  Youth Town-nuorisovaihdon tavoitteena on opettaa nuorille, kuinka toimia aktiivisena kansalaisena ensin paikallisella, mutta mahdollisesti myös niin valtakunnallisella kuin eurooppalaisella tasolla. Vaihto pyrkii tarjoamaan nuorille tietotaitoa, työkaluja, motivaatiota ja rohkeutta puuttua oman asuinympäristönsä puutteisiin tai saada nuorten ääni kuuluviin kaupungin
  päätöksenteossa. Nuoret oppivat myös, kuinka nuoret otetaan mukaan muissa maissa ja miten mahdollisiin epäkohtiin pitää puuttua.

  Koska kyseessä on kansainvälinen projekti, on siitä myös suoria etuja osallistujille. Yhteinen kieli on Englanti, joten uskallus käyttää vierasta kieltä kasvaa. Osallistujat tapaavat ikäisiään nuoria muualta Euroopasta, joten monikulttuurisuus ja erilaisuuden kohtaaminen nousevat myös esiin.

  Nuorisovaihto on tarkoitettu 15–21-vuotiaille riihimäkeläisille nuorille. Osallistuva ryhmä koostuu kahdeksasta nuoresta ja kahdesta nuorisopalveluiden työntekijästä.

  Erasmus+ on EU:n koulutus-, nuoriso- ja urheilualan rahoitusohjelma, josta tuetaan näiden alojen yhteistyötä Euroopassa. Osallistujille ei siis koidu kuluja; matkat, ruokailut, majoitukset jne. maksetaan puolestasi.

  Jos olet kiinnostunut, lähetä sähköpostilla lyhyt esittely itsestäsi osoitteeseen heikki.levaniemi@riihimaki.fi. Kerro lyhyesti perustiedot itsestäsi, miksi haluat mukaan ja onko sinulla kokemusta nuorten osallisuudesta (esim. nuorisovaltuusto tai koulun oppilas- tai opiskelijakunta, muu aktiivinen toiminta) ja kielitaidosta.

  Lisätietoja: Nuoriso-ohjaaja Heikki Leväniemi (sähköposti yllä) tai 040 330 4715

Lisätietoja

Nuorisopalvelut. Yhteisöllinen ja kansainvälinen nuorisotyö. Nuorisovaltuuston toiminta.