Riihimäellä riittää nähtävää ja koettavaa

Puistomaisessa kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa musiikin, taiteen, museoiden ja kulttuurihistoriallisten nähtävyyksien parissa.

Virkistävän kävelyretken voi luontopolkujen lisäksi tehdä myös urbaaniin ympäristöön tai vanhemman arkkitehtuurin keskelle esimerkiksi Rautatiepuistoon tai vanhan lasitehtaan alueelle Hyttikortteliin.

Kulttuurin ja hyvinvoinnin vastuualueelle kuuluvat kulttuuripalvelut, liikuntapalvelut, Riihimäen kaupungin museot, Suomen lasimuseo, kaupunginkirjasto sekä vapaa sivistystyö ja taiteen perusopetus. Sen toimintaa ohjaa sivistys- ja hyvinvointilautakunta.

Ilmoittaudu kuntosalikurssille

Kuntosalikurssi on tarkoitettu työikäisille, joilla ei ole aiempaa kuntosaliharjoitteluaikaa tai edellisestä kerrasta on pitkä aika.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset tästä.

Elämäntaparyhmä

Nyt olisi mahdollisuus tulla pohtimaan omia elämäntapoja ja saamaan lisätietoa hyvinvoinnin eri osa-alueista. Riihimäellä järjestetään keväällä elämäntaparyhmiä liikuntapalveluiden ja terveyskeskuksen yhteistyönä. Kaipaatpa vaan tietoa tai olet pidemmän aikaa pohtinut muutosta, ilmoittaudu kurssille mukaan!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen ryhmään täältä.