Hyppää sisältöön

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonnassa on mahdollisuus keskustella liikkumisen aloittamisesta ja miettiä yhdessä erilaisia tapoja lisätä arkeen aktiivisuutta. Liikunnan lisäksi keskitymme tarvittaessa myös painonhallinta-, ravitsemus- ja uniasioihin. Neuvonta on maksutonta kehonkoostumusmittausta lukuun ottamatta.

Kuntotestit

Kuntotestit voidaan tehdä henkilölle, joka on aloittamassa elämäntapamuutosta. Kuntotestit sisältävät tasapaino-, lihaskunto- ja liikkuvuustestejä.

Kuntosaliopastus

Kuntosaliohjelma ja -opastus on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole aiempaa kuntosaliharjoittelutaustaa tai edellisestä kuntosalikäynnistä on kulunut jo useampi vuosi. Jos et halua harjoitella kuntosalilla, voimme tehdä sinulle kotijumppaohjelman. Kotijumppaohjelma käydään yhdessä läpi ennen harjoittelun aloittamista.

Kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusmittaus antaa kattavan raportin kehosi koostumuksesta mm. lihas- ja rasvamassan määrästä, sisäelinten ympärillä olevasta rasvasta ja nestetasapainosta. Teemme mittauksen InBody 770- laitteella, jonka päällä seisot paljain jaloin. Mittaus kestää vajaan minuutin ajan. Kehonkoostumusmittaus maksaa 20 €/kerta. Mittaus ei sovellu henkilölle, jolla on sydämentahdistin.

Liikuntaneuvonnan yhteydenottolomake

Nimi(Pakollinen)
Älä kirjoita kenttään erityisiä henkilötietoja esim. terveydentilasta.

Ajanvaraus ja lisätietoja