Hyppää sisältöön

Lasten ja nuorten liikunta

 • Riihimäen maauimala, Salpausseläntie 16

  Liikennepuisto tarjoaa alle kouluikäisille mahdollisuuden opetella kaupunkiliikenteen sääntöjä Riihimäen maauimalan alueella. Rajatulla alueella lapsi pääsee opettelemaan turvallista liikennekäyttäytymistä potku- ja polkupyörillä ajamalla, huoltajan ohjauksella. Liikennepuistossa pyöräillessä tulee käyttää kypärää liikenteen turvallisuutta edistäen. Liikennepuiston aukioloaikoina liikennepuistossa on ohjaaja valvomassa sääntöjen noudattamista ja yleistä turvallisuutta

  Liikennepuiston säännöt

  1. Liikennepuisto on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille.
  2. Lapset ovat liikennepuistossa aina huoltajan vastuulla.
  3. Vanhempi voi tarvittaessa kulkea lapsen vierellä.
  4. Liikennepuistossa tulee noudattaa kaikille yhteisiä sääntöjä.
  5. Henkilökunnalla on oikeus keskeyttää lapsen ajaminen, jos siitä näyttää olevan vaaraa lapselle itselle tai muille puiston käyttäjille.
  6. Liikennepuistossa ajetaan vain liikennepuiston pyörillä.
  7. Liikennepuistossa pyöräiltäessä tulee käyttää kypärää. Jos omaa kypärää ei ole, puistosta löytyy kypärä lainattavaksi.
  8. Pyöräilyaika liikennepuistossa on max. 60 min
 • Riihimäen urheilutalo, Pohjolankatu 6

  Peuhapäiviä ei järjestetä syksyn 2021 aikana. Kevään 2022 päivät ilmoitetaan myöhemmin.

  Peuhapäivät ovat perheliikunnan tapahtumia, joissa koko perhe pääsee liikkumaan ja leikkimään yhdessä saliin rakennetuilla temppuradoilla sekä peliareenoilla. Tapahtumat ovat maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

 • Riihimäen uimahallin kuntosali, Salpausseläntie 16

  • Tiistaisin kello 13.15–14.00
  • Kevätkausi 2.3.–27.4.2021

  Harjoittelua uimahallin kuntosalilaitteilla. Suunnattu yli 16-vuotiaille nuorille, joilla on toimintakyvyn rajoitteita ja / tai haasteita eri elämäntilanteissa. Ryhmään voi tulla kesken kauden. Uuden tulijan tulee ilmoittautua ohjaajalle vähintään päivää aikaisemmin.

 • Riihimäen uimahallin opetusallas, Salpausseläntie 16

  Keskiviikkoisin 24.3.–26.5.2021 (10 kertaa) kello 16.30–17.00

  Ryhmä on tarkoitettu aikuiselle ja alle 13-vuotiaalle lapselle, jolla on esim. arkuutta tai motorisia haasteita. Kohdistettu erityisesti lapselle, joka ei kasta kasvoja veteen. Ohjaus / ryhmä maksuton, uimahallin sisäänpääsymaksu maksettava.

Lisätietoja