Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Sosiaalisen median kilpailujen yleiset säännöt

Osallistumiskelpoisuus

Arvointoihin Riihimäen kaupungin sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, X ja LinkedIn) voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Riihimäen kaupungin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä arvontojen kanssa.

Kukin henkilö saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omilla yhteystiedoilla. Saatamme tarkistaa osallistumiskelpoisuutesi arvontaan. Mikäli osallistumiskelpoisuus ei täyty, saattaa se johtaa palkinnon menettämiseen. Osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista tai uutiskirjeen tilaamista.

Kilpailuun osallistujan tulee noudattaa sosiaalisen median kanavakohtaisia yhteisösääntöjä. Yhteisösääntöjä rikkovia osallistumisia ei hyväksytä.

Sosiaalisen median kanava, jossa kilpailu on toteutettu, ei ole mukana kilpailun järjestämisessä.

Osallistumisaika

Osallistumisaika määritellään kilpailukanavassa jokaisen kilpailun osalta erikseen. Riihimäen kaupunki ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Arvonnan voittaja

Voittaja valitaan arpomalla. Otamme voittajaan yhteyttä sosiaalisen median alustan kommenttikentän kautta ja pyydämme häntä lähettämään yhteystietonsa yksityisviestillä. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä kolmen (3) päivän sisällä yhteydenotosta, arvomme uuden voittajan. Voittaja tai voittajat voivat noutaa palkintonsa kaupungin Tietotuvasta (Eteläinen Asemakatu 2) sen aukioloaikoina tai erikseen sovittavasta paikasta kuukauden kuluessa yhteydenotosta. Joissakin kilpailuissa mainitaan erikseen, että palkinnot postitetaan voittajille suoraan kotiin.

Palkinto

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voida luovuttaa toiselle henkilölle. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä sen sisältöä voi muuttaa. Voittajalla on oikeus kieltäytyä palkinnon vastaanottamisesta.

Tietosuoja

Arvontoihin osallistujien yhteystietoja ei kerätä, ja voittajan tiedot luovutetaan ainoastaan Riihimäen kaupungin edustajalle sekä mahdolliselle toiselle taholle, jonka kanssa kilpailu on järjestetty yhteistyössä.

Yleiset ehdot

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Riihimäen kaupunki voi keskeyttää, peruuttaa tai muuttaa arvonnan sisältöä tai luonnetta, sikäli kuin se katsotaan kohtuulliseksi. Pidätämme oikeuden sääntömuutoksiin sekä oikeuden mitätöidä arvontaan osallistumisen, jonka katsotaan rikkovan näitä ehtoja tai jos osallistumiskelpoisuuden määritelmä ei täyty. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee kampanjan järjestäjä.

Lisätiedot