Viestintä ja markkinointi

Kaupungin viestintä- ja markkinointiyksikkö vastaa kaupunkitasoisen viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta. Viestintä tukee kaupungin strategisten tavoitteiden toteutumista.

Viestintä ja markkinointi ovat olennainen osa Riihimäen kaupungin toimintaa. Kaupungin viestintä palvelee kaupunkilaisia ja sidosryhmiä kaupunkiin liittyvissä asioissa. Viestintää ja markkinointia ohjaavat kaupungin arvot ja kaupunginhallituksen hyväksymät linjaukset, joiden perusteella viestintä ja markkinointi on osallistavaa, osaavaa, yhtenäistä, yhdistävää, palvelevaa ja vaikuttavaa.

Kaupungin viestinnän pääkanava on kaupungin verkkosivusto. Kaupunki viestii aktiivisesti Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä. Lisäksi useilla kaupungin palveluilla on omia sosiaalisen median tilejä.

Kaupunkitasoisesta viestinnästä vastaavat kaupunginjohtaja ja viestintä- ja markkinointipäällikkö sekä toimiala- ja aluejohtajat omien palveluidensa osalta.

Mia Miettinen
viestintä- ja markkinointipäällikkö
040 489 6005

Susanna Puisto
viestinnän asiantuntija (perhevapaalla)
040 628 7916

Marke Harkas
tiedottaja
050 571 5783

Susanna Kuusi
viestintäsihteeri
050 500 1932

Kaupungin viestinnän sähköpostiosoite on viestinta@riihimaki.fi. Henkilökohtaiset sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi.

 

 

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 4 Ei 3 Kyllä 4 Ei 3