Hyppää sisältöön
Kaksi naista pyöräilee kaupunkipyörillä Riihimäen kadulla. On kesä.
Kuva: Jenniina Nummela

Kaupunkipyörät

Kaupunkipyöräkausi 2022 on päättynyt. Uusi pyöräilykausi alkaa huhtikuussa 2023, ja samalla sekä kaupunkipyörien että pyöräasemien määrä kasvaa Riihimäellä. Jatkossa pyöriä on 120 ja pyöräasemia 40. Uusi asemaverkosto suunnitellaan alkuvuodesta 2023 ja sitä voidaan muokata kauden aikana saatavan käyttäjäpalautteen mukaan.

Pyörät toimittaa aiempien vuosien tapaan KaaKau Oy, jonka pyöriä on käytössä useassa muussakin kaupungissa. Pyörät toimivat kaikissa kaupungeissa samalla sovelluksella ja samoilla jäsenyyksillä.

Pyörien vuokraus

Pyörien vuokraus tapahtuu Donkey Republic -mobiilisovelluksella, joka on asennettavissa Android- ja iOS-laitteille. Kaupunkipyörä otetaan käyttöön pyöräasemalta ja vuokrauksen aikana pyörällä voi ajaa minne tahansa ja sen voi lukita ja avata niin monta kertaa kuin haluaa. Vuokraus lopetetaan palauttamalla pyörä jollekin pyöräasemista.

Katso tarkemmat ohjeet ja kaupunkipyöräasemien sijainnit täältä.

Muista turvallisuus ja ota mukaasi oma pyöräilykypärä!

Hinnasto

Pyöriä voi vuokrata joko kertamaksulla, kuukausijäsenyydellä tai koko pyöräilykauden voimassa olevalla kausipassilla. Katso ajankohtainen hinnasto kaakau.fi/riihimaki.

Suunnittelun ja toiminnanohjauksen vastuualue. Kaupunkiympäristön suunnittelun palvelualue. Joukkoliikenne. Kaupunkipyörät.