Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kuva kaupunkipyöristä rivissä
Kuva: KaaKau Oy

Kaupunkipyörät

Kaupunkipyörät palaavat kaupunkikuvaan tiistaista 2.4.2024 alkaen ja kaikki pyörät ovat pyöräasemilla viimeistään perjantaina 5.4.2024.

Pyöriä on käytössä 120 kappaletta ja pyöräasemia noin 40 kappaletta.

Katso kartta kaupunkipyöräasemien sijainneista. Asemaverkostoa voidaan muokata pyöräilykauden aikana saatavan käyttäjäpalautteen sekä käyttömäärien mukaan.

Pyörät toimittaa aiempien vuosien tapaan KaaKau Oy, jonka pyöriä on käytössä useassa muussakin kaupungissa. Pyörät toimivat kaikissa kaupungeissa samalla sovelluksella ja samoilla jäsenyyksillä.

Pyörien vuokraus

Pyörien vuokraus tapahtuu Donkey Republic -mobiilisovelluksella, joka on asennettavissa Android- ja iOS-laitteille. Voit vuokrata pyöriä joko kertamaksulla, kuukausijäsenyydellä tai koko pyöräilykauden voimassa olevalla kausipassilla.

Ota kaupunkipyörä käyttöön pyöräasemalta. Vuokrauksen aikana voit ajaa pyörällä minne tahansa ja voit lukita ja avata sen niin monta kertaa kuin haluat. Lopeta vuokraus palauttamalla pyörä jollekin pyöräasemista. Lue tarkemmat ohjeet Kaakaun-sivuilta.

Muista turvallisuus ja ota mukaasi oma pyöräilykypärä!

Lisätiedot

Suunnittelun ja toiminnanohjauksen vastuualue. Kaupunkiympäristön suunnittelun palvelualue. Joukkoliikenne, kaupunkipyörät.