Hyppää sisältöön

Kaupungin organisaatio

Kaupungin johtaminen perustuu kuntastrategiaan, taloussuunnitelmaan, talousarvioon sekä muihin valtuuston päätöksiin. Kaupunginhallituksen toimialaan kuuluvat hallinto ja konserni -toimialue sekä elinvoiman, teknisen sekä sivistyksen ja osaamisen toimialueet. Sosiaali- ja terveystoimiala huolehtii sote-palveluiden järjestämisestä.

Voit tutustua Riihimäen organisaatiorakenteeseen alla olevan linkin kautta.

Kaupungin johtoryhmä

Kaupungin viranhaltijajohdosta sekä henkilöstön edustajasta koostuva johtoryhmä kokoontuu noin joka toinen maanantai. Johtoryhmä käsittelee muun muassa strategisia sekä kaupungin toimintaan ja palveluihin liittyviä asioita. Näitä ovat muun muassa strategian toteuttaminen, edunvalvonta ja operatiivisen toiminnan keskeiset linjaukset ja kehittäminen.

Kaupungin johtoryhmään kuuluvat kaupunginjohtaja Jere Penttilä, hallintojohtaja Petri Hirvonen, sosiaali- ja terveysjohtaja Jouni Sakomaa, sivistysjohtaja Jarkko Niiranen, elinvoimajohtaja Mika Herpiö, kaupungininsinööri Toni Haapakoski, strategia- ja kehittämispäällikkö Katja Törrönen, talousjohtaja Kari Ora, henkilöstöpäällikkö Taina Köninki,  viestintä- ja markkinointipäällikkö Mia Miettinen  ja pääluottamusmies Anneli Rantamäki.