Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Vip-tilaisuus täyttyi ennätysvauhtia – Sisäänheittäjä Janne Kataja kutsui 1 432 Riihimäkistä Riihimäelle

23.5.2023 Tiedotteet Asu ja rakenna Elä ja voi hyvin Koe ja näe Vaikuta ja tutustu Asuminen Matkailu Sisäänheittäjä Tapahtumat Viestintä ja markkinointi

Punaisella taustalla henkilö etualalla ja teksti "Riihimäkien paikka on Riihimäellä."

Riihimäen kaupungin Riihimäki-sukunimen omaaville tarkoitettu vip-tilaisuus täyttyi pikavauhtia. Riihimäen virallinen Sisäänheittäjä Janne Kataja lähetti kirjeen kaikille Riihimäen ulkopuolella asuville suomalaisille, joiden sukunimi on Riihimäki.

”Kirjeen mukana lähetimme ohjeet vip-tilaisuuteen ilmoittautumisesta. Viisikymmentä Riihimäkistä ilmoittautui tapahtumaan muutamassa päivässä. Suosio yllätti meidät, joten harkitsemme lisäpaikkojen järjestämistä”, Riihimäen viestintä- ja markkinointipäällikkö Mia Miettinen kertoo.

Kaikki Riihimäkiset voivat edelleen ilmoittautua Lempi-rakkausfestivaalien yhteydessä järjestettävään vip-tilaisuuteen kirjeen mukana tulleiden ohjeiden avulla. Kaupunki viestii tilaisuudesta ja lisäpaikoista viimeistään kesäkuun aikana.

Sisäänheittäjä Kataja lähetti toukokuun toisella viikolla yhteensä 1 432 kirjettä eri puolelle Suomea. Eniten Riihimäki-sukunimisiä asuu Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa.

Jokainen Riihimäelle muuttoa harkitseva saa halutessaan avukseen riihimäkeläisen Sisäänheittäjän – ihmisen, joka tutustuttaa kaupunkiin ja esittelee aitoa Riihimäkeä. Näin muuttoa harkitseva Riihimäki löytää helpommin henkeäsalpaavat maisemat, arjen aktiviteetit ja vaikka kaupungin parhaan kahvilan.

Riihimäkiset-kampanjaan voit tutustua kaupungin verkkosivuilla.

Lisätiedot