Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäellä 1. luokan syksyllä aloittavien koulupaikka tulee vahvistaa 3.3. mennessä

14.2.2024 Tiedotteet Opi ja kasvata Koulut

Kaksi iloista tyttöä läheltä kuvattuna luokassa, osoittavat ja katsovat yhteiseen suuntaan.
Kuva: Jenniina Nummela

Tulevien 1. luokan oppilaiden koulupaikkaosoitukset ilmoitetaan huoltajille Wilma-järjestelmässä perjantaina 16. helmikuuta.

Lapselle osoitettu koulupaikka tulee vahvistaa vastaanotetuksi tai hänelle tulee hakea toissijaista koulupaikkaa 3. maaliskuuta mennessä.

Toissijainen koulupaikkahaku perusopetuksen kouluihin järjestetään ajalla 16.2.–3.3.2024. Päätökset toissijaisesta oppilaaksiotosta tiedotetaan Wilmassa 25. maaliskuuta.

Toisesta kunnasta oppilaspaikkoja hakevien oppilaiden huoltajien tulee täyttää Riihimäen kaupungin Oppilaaksiotto-verkkosivulla oleva hakemus. Tämä koskee ulkopaikkakuntalaisten oppilaiden huoltajia, joilla ei ole Riihimäen Wilma-tunnuksia. Päätökset toisesta kunnasta hakevien huoltajille lähetetään sähköpostitse 25. maaliskuuta.

Oppilaaksiottopäätös on tehty sivistyksen ja hyvinvoinnin lautakunnan 7.2.2024 hyväksymien oppilaaksioton perusteiden mukaisesti. Perusteet ovat luettavissa kaupungin Oppilaaksiotto-verkkosivulla.

Koulukuljetusten haku alkaa 16. helmikuuta

Lukuvuoden 2024–2025 koulukuljetusten hakuaika on 16.2.-28.4.2024.

Kuljetusta haetaan sähköisellä koulukuljetushakemuksella. Mahdolliset päätökseen vaikuttavat liitteet tulee lähettää hakemuksen mukana, jotta hakemuksen käsittely ei viivästy. Päätökset koulukuljetuksesta lähetetään kesäkuussa.

Hakuajan umpeuduttua voi edelleen lähettää hakemuksia, mutta koulukuljetusta ei voida taata ensimmäisestä koulupäivästä alkaen.

Ohje Wilmaan kirjautumiseksi

1. luokan oppilaaksioton ja varhaiskasvatuksen kuulutus

Koulukuljetukset-verkkosivu

Lisätiedot