Aikataulut ja reitit

Bussiliikenne

HUOM! Koronaviruksen leviämisen estämiseksi paikallisliikenteen kuljettajat eivät käsittele rahaliikennettä eikä lippuja leimata tai näytetä kuljettajalle 16.3.2020 alkaen. Kyytiin pääsee ilman lippua 16-17.3.2020.

18.3.2020 alkaen paikallisliikenteellä matkustaessa tulee jälleen olla matkalippu. Matkustaa pystyy kaikilla normaaleilla lipputuotteilla (matkakortteja ei kuitenkaan pysty lisälataaman).
Kertalippuja pystyy tällä hetkellä ostamaan vain mobiililippusovelluksella. Jos mobiililipun käyttö ei onnistu, voi käteismaksun käydä suorittamassa jälkikäteen kaupungin asiakaspalvelupisteessä Tietotuvassa. Maksu käydään tekemässä vasta siinä vaiheessa, kun nykyinen poikkeustilanne on päättynyt ja lippujen käteismyynti busseissa on jälleen mahdollista.

Käynti paikallisliikenteen busseihin tapahtuu ainoastaan keskiovista. Kuljettajat eristetään matkustajista ja kuljettajan kanssa kommunikointi kielletään. Bussien siivousta ja kosketuspintojen desinfiointia tehostetaan.
Paikallisliikenne mukaan lukien palvelulinja toimii muutoin normaalisti.

 

Paikallisliikenne 1.1.–31.5.2020

Paikallisliikenteen aikataulujulkaisu, kevät 2020

Paikallisliikenteen pysäkkiaikataulut, kevät 2020

Palvelulinjan aikataulu, kevät 2020

Painetussa aikataulussa havaitut virheet (virheet on korjattu verkkosivuilta löytyvään aikatauluun):
sivu 15 Pohjankorpi – Rautatieasema ma-pe klo 7:25, 8:25 ja 9:25 lähdöistä puuttuu A-merkintä (ajaa Merkokselle Kalevankadun kautta)

sivu 20 Metsäkorpi – Rautatieasema sunnuntai klo 9:25 -merkintä on virhe, ensimmäinen sunnuntain lähtö on vasta klo 11:25

Poikkeavat ajopäivät

10.4.2020 sunnuntailiikenne
13.4.2020 sunnuntailiikenne
1.5.2020 sunnuntailiikenne
21.5.2020 sunnuntailiikenne

Lounaisosien avoimet koulukuljetukset

HUOM! Avoimia koulukuljetuksia ei ajeta 18.3.2020 alkaen.

 

Avointen koulukuljetusten reitit ja aikataulut 16.3.2020 alkaen

Avoimet koulukuljetukset ovat kaikkien kuntalaisten käytettävissä. Niihin pääsee kyytiin maksamalla tai paikallisliikenteessä kelpaavilla lipputuotteilla.
Reiteillä käytettävät autot ovat matalalattiaisia ja niissä on pyörätuolipaikka.

Reitit ja aikataulut perustuvat niiden oppilaiden lukujärjestyksiin, joille on myönnetty kaupungin kustantama koulukuljetus. Pääasiallisia reittejä on kaksi ja niissä esiintyvät vaihtelut johtuvat edellä mainituista lukujärjestyksistä.

Ajantasaiset reitit ja aikataulut julkaistaan aina tällä sivulla. Kesken viikon reitteihin ja aikatauluihin ei tehdä muutoksia.

 

Seutuliikenne

Riihimäen alueella seudullista bussiliikennettä liikennöivät alla luetellut liikenteenharjoittajat. Seutuliikenteen aikataulut löytyvät kootusti Matkahuollon aikatauluhausta sekä kunkin liikenteenharjoittajan ajamien vuorojen osalta liikenteenharjoittajien omilta verkkosivuilta.

Pekolan Liikenne Oy
Ventoniemi Oy

Kaukoliikenne

Riihimäellä pysähtyvät alla lueteltujen liikenteenharjoittajien kaukoliikenteen vuorot. Kaukoliikenteen vuoroista osa käy matkakeskuksella ja suurin osa pysähtyy vain valtatien 3 Kormuntien eritasoliittymän pysäkeillä. Kaukoliikenteen aikataulut löytyvät kootusti Matkahuollon aikatauluhausta sekä kunkin liikenteenharjoittajan ajamien vuorojen osalta liikenteenharjoittajien omilta verkkosivuilta.

Linja-autoliikenne O A Aho Oy
Länsilinjat Oy

Pekolan Liikenne Oy
Ventoniemi Oy
Väinö Paunu Oy

Junaliikenne

Junaliikenteen aikataulut löytyvät VR:n verkkosivuilta.

Tietoja Riihimäen asemasta


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 53 Ei 110 Kyllä 53 Ei 110