Viljelypalstat

Kaupunki vuokraa 25 kpl 50 m² kunnostettua multaista viljelypalstaa Peltosaaren Bad Segebergin puistosta.

Palstan vuokra on 20 € vuodessa. Alue on aitaamaton eikä alueella ole kaupungin järjestämää valvontaa. Kasteluvettä voi noutaa läheisestä puistolammesta tai Vantaasta. Koko palsta-alue muokataan keväällä säiden salliessa ja palstat merkitään. Sitä  ennen vuokraaja ei saa aloittaa viljelyä. Palstoille ei saa jättää seuraavaksi vuodeksi monivuotisia kasveja eikä mitään viljelyssä käytettyjä tarvikkeita. Autojen pysäköinti puistossa on kielletty.

Viljelypalstan varaaminen

Halukkaat vuokraajat voivat ottaa yhteyttä Tarja Kantolaan mieluiten sähköpostilla, etunimi.sukunimi@riihimaki.fi, tai kirjeellä osoitteella Riihimäen kaupunki, Teknisen palvelukeskuksen toimialue, Kaupunkitekniikan keskus, V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki. Kuoreen merkintä ”viljelypalstat”.

Mukana tulee olla nimi, osoite ja puhelinnumero. Jos halukkaita vuokraajia on enemmän kuin palstoja, ne arvotaan. Vuokra laskutetaan jälkikäteen.

Viljelijä voi varata palstan seuraavaksi vuodeksi ilmoittamalla asiasta vuoden loppuun mennessä katu- ja puistoyksikköön edellyttäen, ettei alueen käyttötarkoitus muutu.

Lisätietoja:

Tarja Turtia
puistovastaava
040 484 6912

Palstaviljely


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 6 Ei 0 Kyllä 6 Ei 0