Viljelypalstat

Kaupunki vuokraa 18 kpl 50 m² kunnostettua multaista ja 10 kpl kunnostamatonta savista viljelypalstaa Peltosaaren Bad Segebergin puistosta.

Kunnostetun palstan vuokra on 20 €/vuosi ja kunnostamattoman 8 €/vuosi. Alue on aitaamaton eikä alueella ole kaupungin järjestämää valvontaa. Kasteluvettä voi noutaa läheisestä puistolammesta tai Vantaasta. Koko palsta-alue (myös kunnostamaton) muokataan keväällä säiden salliessa ja palstat merkitään. Sitä  ennen vuokraaja ei saa aloittaa viljelyä. Palstoille ei saa jättää seuraavaksi vuodeksi monivuotisia kasveja eikä mitään viljelyssä käytettyjä tarvikkeita. Autojen pysäköinti puistossa on kielletty.

Viljelypalstan varaaminen

Halukkaat vuokraajat voivat ottaa yhteyttä Tarja Kantolaan mieluiten sähköpostilla, etunimi.sukunimi@riihimaki.fi, tai kirjeellä osoitteella Riihimäen kaupunki, Kaupunkikehityksen toimialue, Kaupunkitekniikka, V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki. Kuoreen merkintä ”viljelypalstat”.

Mukana tulee olla nimi, osoite ja puhelinnumero. Jos halukkaita vuokraajia on enemmän kuin palstoja, ne arvotaan. Vuokra laskutetaan jälkikäteen.

Viljelijä voi varata palstan seuraavaksi vuodeksi ilmoittamalla asiasta vuoden loppuun mennessä katu- ja puistoyksikköön edellyttäen, ettei alueen käyttötarkoitus muutu.

Lisätietoja:

Tarja Turtia
puistotyönjohtaja
040 484 6912

Palstaviljely


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 6 Ei 0 Kyllä 6 Ei 0