Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Asemanseudun yleissuunnitelman havainnekuva. Näkymä viherkadulta, matkakeskukselta Voimalan suuntaan. Uutta rakentamista voimalan ja Atomin korttelissa.
Näkymä viherkadulta, matkakeskukselta Voimalan suuntaan. Kuva: Asemanseudun yleissuunnitelma, LSV-Jolma-TUPA

Asemanpuisto

Riihimäen parhaat rakennuspaikat tarjolla Asemanpuistossa

Riihimäen asemanseudun eli Asemanpuiston kehittäminen on yksi Riihimäen kaupungin strategian kärkihankkeista, #UusiRiksu. Riihimäki on tiivis rautatieaseman ympärille rakentunut lähes 30 000 asukkaan kaupunki pääradan varressa, metropolialueella. Asukaslukumme on ollut tasaisessa nousussa vuosikymmeniä.

Asemanpuisto muodostuu seuraavista alueista:

  • Veturitallit ja Voimala
  • Peltosaari
  • Jokikylä
  • Suokylä
  • Kosteikkopuisto

Asemanpuistossa elämä on lähellä.

Riihimäki on elinvoimainen kaupunki täynnä mielenkiintoisia kerrostumia, historiaa, tätä päivää ja tulevaisuuden mahdollisuuksia. Asemanpuisto on osa vireää ja uudistuvaa kaupunkikeskustaa. Asemanpuistossa elämä on lähellä ja arki sujuvaa, koska kaikki palvelut ovat lähietäisyydellä.

Asemanpuisto on Riihimäen aktiivinen ja vihreä ydin

Asemanpuistoon rakennettavat uudet asunnot ja palvelut houkuttelevat asukkaita lähialueilta, pääkaupunkiseudulta, sekä pohjoisemmasta etelään muuttavien keskuudesta. Riihimäen rautatieasema on vilkas risteysasema, josta ehtii Helsingin keskustaan alle 50 minuutissa ja Tampereelle tunnissa. Yhteydet ovat monipuoliset ja tiheät, sillä Riihimäki on yksi pääkaupunkiseudun lähijunien asemista.

Korona-ajan muutokset asumisen trendeissä kääntävät kiinnostusta väljemmille alueille pääkaupunkiseudun läheisyydessä, ja uskomme pandemiasta tähän mennessä hyvin selviytyneen Riihimäen olevan ilmeinen voittaja uudessa tilanteessa. Ehkäpä seuraavaksi koemme Riihimäki-ilmiön.

Keskustan vieressä sijaitseva Asemanpuisto sisältää mielenkiintoisia täydennysrakennuskohteita. On selvää, että juuri nyt ovat jaossa Riihimäen houkuttelevimmat rakennuspaikat.

Tervetuloa mukaan hyödyntämään uniikkeja mahdollisuuksia Asemanpuistossa!

#ElämäOnLähellä #UusiRiksu #Asemanpuisto

Yhteystiedot