Hyppää sisältöön
Taidekoulun kädentaitoryhmän oppitunti.
Kuva: Jenniina Nummela

Koulu ja opettajat

Henkilökohtaisesti tavoitettavissa päivystyaikoina (Kalevankatu 5-11, 4. kerros) opetuskaudella ma ja ke klo 15-16.

Minä toimin taidekoulun johtavana opettajana, mikä tarkoittaa kaikenlaista paperitöistä materiaalien tilauksiin. Opetan taidekoulussa seitsemää ryhmää, kuviksen puolella. Teen erilaisia taideprojekteja, pidän omia näyttelyitä tai osallistun taidenäyttelyihin.

Tervetuloa taidekouluun! Taide kuuluu kaikille!

Opetan taidekoulussa keramiikkaa sekä käsityötaidetta. Käsillä tekeminen ja sen opettaminen on lempipuuhaani. Työ taidekoulussa innostaa ja ilahduttaa sekä tukee omaa luovuuttani. Työtä ja harrastusta onkin vaikea erottaa toisistaan. Pitkäjänteisyys näkyy kaikessa tekemisessäni ja opettamisessani. Se on oleellinen asia, minkä vaikkapa savi opettaa muovaajalleen.

Usko itseesi ja siihen mitä teet, kokeile, uskalla, ota vastaan, aloita alusta, nauti ja innostu.

Olen opettanut taiteen perusopetuksen käsityön ryhmiä jo 15 vuotta ja edelleen olen yhtä innoissani joka syksy uuden lukuvuoden alkaessa. Toimin opettajana lasten ja nuorten käsityön ryhmille sekä käsityön aikuisyhmälle.

Opiskellut olen Hyvinkään taidekoulussa ja Lahden Muotoiluinstituutissa. Vapaa-aikaani on aika vaikea erottaa työstä, elän luovuudelle ja ideoinnille, ne ovat minun energialähteeni. Sekä huumori ja nauru!

Positiivisuuden ja ilon kautta voit oppia melkein mitä vaan! Käsitöistä taitoja elämää varten!

Opetan taidekoulussa maalauksen ja valokuvauksen työpajoja. Olen ammatiltani kuvataideopettaja sekä valokuvaaja. Harrastan muun muassa eläinten kanssa puuhastelua.

Kaikenlainen luovuus kannattaa.

Opetan taidekoulussa taidegrafiikan työpajaa sekä kuviksen ryhmiä. Pyrin siihen, että kyky ihmetellä elämän sekä luonnon monimuotoisuutta näkyisi myös opetustyössäni. Haluan kannustaa jokaista rohkeasti kokeilemaan uusia toimintatapoja sekä menetelmiä taiteen tekemisessä.

Rohkeasti ilon kautta!

Ammatiltani olen kuvanveistäjä. Teen siis erilaisia taideprojekteja ja näyttelyitä työkseni. Lisäksi toimin opettajana ja harrastuspohjalta mehiläistarhaajana. Taidekoulussa opetan kuviksen ja kuvanveiston ryhmiä.

Tervetuloa opiskelemaan!