Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Taidekoulun kuvataiteen oppitunti.

Ilmoittautuminen

Taidekouluun voit ilmoittautua myös kesken lukuvuoden verkossa, puhelimitse ja kansalaisopiston toimistossa osoitteessa Puistikko 5. Tervetuloa taidekouluun!

Oppilaan yhteystiedot

Kaikki taidekoulun tiedottaminen, myös opetuskerran peruuntuminen opettajan sairastumisen vuoksi, tapahtuu oppilaiden huoltajille tekstiviestillä tai sähköpostitse. Siksi tarvitsemme oppilaan yhteystietojen lisäksi huoltajan matkapuhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, jotta kaikki tieto tulee aina varmasti perille. Myös turvallisuussyistä on tärkeää, että oppilaiden huoltajien yhteystiedot ovat aina ajan tasalla.

Opetuksen toteutuminen

Ryhmään tulee olla ilmoittautunut viikkoa ennen opetuksen alkamista vähintään minimimäärä oppilaita. Oppilaan läsnäolo ensimmäisellä kokoontumiskerralla on tärkeää opetuksen toteutumisen vuoksi.  Jos ryhmä kutistuu, joudumme harkitsemaan ryhmien yhdistelyä opetussuunnitelmasta poiketen. Mikäli ryhmää ei voi aloittaa (vähimmäismäärä ei täyty), ilmoitamme siitä tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Kurssimaksujen laskutus

Kurssimaksut laskutetaan kahdessa erässä, 1. erä syyslukukaudella ja 2. erä kevätlukukaudella. Lähetämme sähköpostiin maksulinkin, jolla laskun voi maksaa verkkopankissa. Maksulinkki on voimassa seitsemän vuorokautta ja sulkeutuu automaattisesti. Mikäli maksulinkkiä ei ole käytetty sen voimassaoloaikana, lähetämme paperilaskun kotiin. Maksamattomat kurssimaksut menevät kaupungin muiden laskujen tavoin perintään.

Yhteystiedot