Hyppää sisältöön
Taidekoulun kuvataiteen oppitunti.

Ilmoittautuminen

Taidekouluun voi ilmoittautua myös kesken lukuvuoden verkossa, puhelimitse ja kansalaisopiston toimistossa (os. Puistikko 5). Tervetuloa taidekouluun!

Oppilaan yhteystiedot

Kaikki taidekoulun tiedottaminen, myös opetuskerran peruuntuminen opettajan sairastumisen vuoksi, tapahtuu oppilaiden huoltajille puhelimitse tai sähköpostitse. Siksi tarvitsemme matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta kaikki tieto tulee aina perille aina tarpeen tullen. Myös turvallisuussyistä on tärkeää, että oppilaiden huoltajien yhteystiedot ovat aina ajan tasalla.

Opetuksen toteutuminen

Ryhmään tulee olla ilmoittautunut viikkoa ennen opetuksen alkamista vähintään minimimäärä oppilaita. Oppilaan läsnäolo ensimmäisellä kokoontumiskerralla on tärkeää opetuksen toteutumisen vuoksi.  Jos ryhmä kutistuu, joudumme harkitsemaan ryhmien yhdistelyä opetussuunnitelmasta poiketen. Mikäli ryhmää ei voi aloittaa (vähimmäismäärä ei täyty), ilmoitamme oppilaille tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Kurssimaksujen laskutus

Kurssimaksut laskutetaan lukukauden alettua. Maksamattomat kurssimaksut menevät kaupungin muiden laskujen tavoin perintään. Lisätietoja lukukausimaksuista ja ryhmistä (kohta Opintovuosi ja lukukausimaksut)

Riihimäen taidekoulu (toimisto)

Aukioloajat

Toimisto palvelee maanantaista torstaihin klo 12-18

Yhteystiedot

Eskman Päivi, Toimistosihteeri

040 650 1819

Koistinen Kirsi, Opistosihteeri

040 330 4657

Orivuori Tiia, Johtava opettaja, taidekoulu

040 330 4704