Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Videoseikkailu – koko perheen luontopolku

Koko perheen luontopolku on noin kilometrin mittainen videoseikkailureitti, jossa on yhteensä kahdeksan rastia. Reitin varrella Iita Ilves ja Tohtori Riutta Tomera seikkailevat QR-koodien takana olevissa videoissa ja kertovat luonnon ihmeellisyyksistä. Reitti lähtee Pyrkivän majan takaa, Kormuntie 258. Polku on merkitty tolpilla.

Iita Ilves ja Tohtori Riutta Tomera odottavat sinua mukaan videoseikkailuun. Reitin on suunnitellut liikuntakeskus yhteistyössä Riihimäen ympäristönsuojeluyksikön kanssa. Tervetuloa!

Ohjeet QR-koodin käyttöön

QR-koodiin eli ruutukoodin lukua varten tarvitset älypuhelimeen sovelluksen, joita on saatavilla sovelluskaupoissa ilmaiseksi. Osa puhelinmalleista saattaa sisältää QR-koodien lukuohjelman valmiiksi asennettuna nimellä viivakoodin lukija tai barcode reader. Puhelimen kamera toimii lukulaitteena. QR-koodi luetaan käynnistämällä sovellus ja viemällä kamera QR-koodin päälle.

Reitti

Koko perheen luontopolku kulkee osittain yhdessä Riuttan luontopolun kanssa. Karttaan on merkitty luontopolku, jonka varrella merkintä lp tarkoittaa luontopolun QR-koodia ja vs tarkoittaa videoseikkailureitin QR-koodia. Reitti on profiililtaan mäkinen ja se huolletaan kesän 2021 aikana kylttien sekä opastemerkkien osalta.

Riuttan perheliikuntakeskus

Riuttan perheliikuntakeskus

Käyntiosoite